آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۰۹۲۸

پس از ۲۰ ماه کشمکش، رئیس بزرگترین دانشگاه دولتی مازندران منصوب شد!

رئیس بزرگترین دانشگاه دولتی مازندران پس از ۲۰ ماه کش و قوس و کشمکش‌های فراوان، منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی سیدخلاق میرنیا را به سمت سرپرست دانشگاه مازندران منصوب و از خدمات 20 ماهه حجت‌الاسلام فخرالدین اصغری آق‌مشهدی قدردانی کرد.

 

رئیس جدید دانشگاه مازندران در حالی انتخاب شده است که این روزها دانشگاه مازندران به دلیل بی تدبیری وزارت علوم در انتخاب رئیس که بیش از 20 ماه به طول انجامید، با مشکلات عدیده فرهنگی، اجتماعی و صنفی روبرو شده است و این مشکلات کار رئیس جدید را در بهبود شرایط با مشکل مواجه می سازد.

 

لازم به ذکر است، در سوابق میرنیا كه دانشیار گروه خاک‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس مي باشد، ریاست دانشگاه مازندران طی سال‌های 77 تا 84، معاونت سازمان محیط زیست، معاونت دانشگاه تربیت مدرس، معاونت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و ریاست موسسه آموزش عالي غیرانتفاعی صنعتی مازندران به چشم می‌خورد.

 

 

مراسم معارفه سرپرست جديد دانشگاه مازندران هفته آینده به شكل رسمي و با حضور مقامات استاني و نمايندگاني از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
رحمتی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۷
با تغییر در دانشگاه مازندران، با درایت وزارت علوم انشالله شاهد برگشت آرامش به دانشگاه کشاورزی ساری هم باشیم.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار