به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی سیدخلاق میرنیا را به سمت سرپرست دانشگاه مازندران منصوب و از خدمات 20 ماهه حجتالاسلام فخرالدین اصغری آقمشهدی قدردانی کرد.
رئیس جدید دانشگاه مازندران در حالی انتخاب شده است که این روزها دانشگاه مازندران به دلیل بی تدبیری وزارت علوم در انتخاب رئیس که بیش از 20 ماه به طول انجامید، با مشکلات عدیده فرهنگی، اجتماعی و صنفی روبرو شده است و این مشکلات کار رئیس جدید را در بهبود شرایط با مشکل مواجه می سازد.
از برگزاری کنسرت در خوابگاه های دختران و پسران و رقص مختلط در مراسم جسن فارغ التحصیلی تا وضعیت بد خوابگاه، سرویس و سلف دانشگاه، همه و همه از جمله مشکلات عدیده ای است که تنها به واسطه بی تدبیری وزارت علوم دولت تدبیر و امید برای این دانشگاه به وجود آمده است. البته در طول یکسال گذشته دانشجویان دختر و پسر دانشگاه، بارها به دلیل همین مشکلات، خصوصا مشکلات صنفی و رفاهی، دست به تجمع زدند که هربار فقط قول بهبود شرایط را می شنیدند.
اما مشکلی که بیش از همه موارد گریبان گیر دانشگاه مازندران شده، این است که این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی شمال کشور و دانشگاه مادر استان مازندران که در حوزههای علوم انسانی و علوم پایه در سالهای اخیر پیشرفتهای چشمگیری داشته و تا آنجا پیش رفته که حداقل سه استاد آن در جمع ۱۰۰ استاد برتر جهان قرار دارند، بازهم تنها با بی تدبیریهای وزارت علوم و نداشتن رئیس، دچار رکود در زمینه علمی شد.
طی یکسال گذشته به جرات می توان گفت که هیچ خبری از موفقیت های دانشگاه مازندران در بخش تولید علم نمی شنیدیم و در واقع شاهد کاهش رشد علمی توسط قطب علمی شمال کشور بودیم که البته این موضوع در تمام کشور مشاهده می شود و اخیرا هم رهبر معظم انقلاب در دیدار با اساتید دانشگاه، نسبت به آن انتقاد کردند.
البته رئیس جدید دانشگاه با مشکل دیگری هم در بخش ادارای دانشگاه روبروست و آن انتصابات جدید در دانشگاه است؛ چرا که اصغری آقمشهدی به عنوان سرپرست دانشگاه از معاون تا آبدارچی دانشگاه و حتی مدیران دانشگاه و روسای دانشکده ها را تغییر داده بود و انجام تغییرات جدید با توجه به دوره تثبت مدیران فعلی، مشکل جدید میرنیا خواهد بود، مگر اینکه میرنیا بخواهد ادامه دهنده راه سرپرست قبلی دانشگاه باشد.
در این زمینه یکی از دانشجویان دانشگاه گفت: ما انتصاب رئیس جدید را تبریک می گوییم و انتظار داریم مشکلاتی که طی 20 ماه گذشته با آنها مواجه بودیم برطرف شود.
رضا، دانشجوی کامپیوتر ادامه داد: البته مهم ترین مشکلاتی که در دانشگاه با آن مواجه بودیم، مشکلات فرهنگی بود؛ بطوریکه دانشگاه در 20 ماه گذشته از لحاظ فرهنگی سیر قهقرایی را طی کرد.
وی افزود: از موضوع برگزاری جشن ها با موسیقی و رقص مختلط در جشن فارغ التحصیلی، تا آزاد گذاشتن دختران دانشگاه در انتخاب نوع پوشش، همه و همه از جمله مشکلات فرهنگی بود که ما با آن مواجه بودیم.
این دانشجو در پایان تاکید کرد: امیدواریم با اصلاح روند فرهنگی نامناسب گذشته توسط میرنیا، دیگر شاهد اینگونه موارد در دوره ریاست ایشان نباشیم.
حال باید منتظر ماند و دید که رئیس جدید بزرگترین دانشگاه دولتی و قطب علمی شمال کشور، که خرابی های 20 ماهه صنفی، فرهنگی و اجتماعی را روبروی خود می بینید، می تواند این کشتی به گل نشسته را دوباره به مسیر درستش که همان رشد علمی است، برگرداند؟