کد خبر:۴۶۱۱۵۴
رئیس واحد علوم و تحقیقات تاکید کرد

کاهش اتکاء به شهریه دانشجویان با درآمدزایی از طریق فعالیت‌های تحقیقاتی

رئیس واحد علوم و تحقیقات بر لزوم کاهش اتکا به شهریه دانشجویان و توجه بیش از پیش به درآمدزایی از طریق پروژه های علمی و تحقیقاتی گفت: ضروری است طرح های پژوهشی علاوه بر انتشار مقالات آن با ضریب تاثیر بالا در مجلات معتبر علمی، به درامدزایی برای دانشگاه و اساتید از طریق انعقاد قرارداد با مراکز، دستگاه ها و نهاد های مختلف نیز منجر شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی عباسپور،رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات در نشست معارفه اعضای هیات علمی جدید این واحد دانشگاهی ، تصریح کرد: شغل معلمی دارای اجر مادی و معنوی بوده و خدمت به نسل جوان و تربیت نیروی انسانی متخصص برای نظام جمهوری اسلامی ایران، وظیفه ای سنگین و پرافتخار است.

 

وی با اشاره به نقش واحد علوم و تحقیقات در راه اندازی رشته های جدید اظهار داشت : این واحد برای نخستین بار در کشور اقدام به راه اندازی مقطع دکتری در رشته های فنی و مهندسی کرد و به تدریج سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و دولتی به این مهم دست یافتند.


عباسپور از تلاش های این واحد دانشگاهی برای تسریع و افزایش جذب اعضای هیات علمی زبده و توانمند ابزار خرسندی کرد و گفت: واحد علوم و تحقیقات با داشتن ظرفیت های علمی  ممتاز  متشکل از اساتید و دانشجویان نخبه، می تواند در تحقق اهداف اقتصاد دانش بنیان در کشور گام های موثری بردارد.  


رئیس واحد علوم و تحقیقات بر لزوم کاهش اتکا به شهریه دانشجویان و توجه بیش از پیش به درآمدزایی از طریق پروژه های علمی و تحقیقاتی تاکید و خاطر نشان کرد: ضروری است طرح های پژوهشی علاوه بر انتشار مقالات آن با ضریب تاثیر بالا در مجلات معتبر علمی، به درامدزایی برای دانشگاه و اساتید از طریق انعقاد قرارداد با مراکز، دستگاه ها و نهاد های مختلف نیز منجر شود .


عباسپور  شرایط جامعه دانشگاهی امروز کشور را با سال۱۳۶۳  متفاوت  دانست و گفت: در سال های پس از انقلاب اسلامی، از هر ۱۰۰ هزار متقاضی ورود به دانشگاه ها تنها ۱۰ نفر قادر به ورود در آن دانشگاه ها بودند و تعداد دانشجویان کشور در مجموع ۱۵۰ هزار نفر بود.


وی ادامه داد: ایران اسلامی هم اینک دارای بیش از  ۴ میلیون دانشجو است و با توجه به سیاست های نظام آموزش عالی کشور در دولت های مختلف  بخشی از ظرفیت های دانشگاه ها در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بیش از متقاضیان ورود به دانشگاه ها است.


عباسپور تنوع بخشی به حوزه هایی چون تولید، کشاورزی، دامپروری و نفت را با همکاری صنعت و دانشگاه میسر دانست و خاطرنشان کرد: عدم تاثیرگذاری نیروی متخصص در بهبود اقتصاد کشور ، نشان دهنده نقص تعامل بین صنعت و جامعه دانشگاهی کشور است.


وی تسهیلات و قوانین در حوزه تاسیس شرکت های دانش بنیان و انجام پروژه های پژوهشی را مطلوب خواند و اظهار داشت: امید است با استفاده از شرایط ایجاد شده در محیط دانشگاهی، میزان اقبال به کارآفرینی و درآمدزایی توسط اساتید و محققان واحد در ۵ سال آتی افزایش یابد.


رئیس واحد علوم و تحقیقات ضمن گرامی داشت خدمات پیشکسوتان بزرگ در عرصه علم و پژوهش دانشگاه آزاد همچون دکتر جاسبی، دکتر یزدی و ...  گفت: واحد علوم و تحقیقات در تلاش است با جذب نخبگان علمی در پیشبرد اهداف علم و دانش کشور سهیم باشد.


وی به تخصیص مزایای ویژه به اعضای هیات علمی مانند وام قرض الحسنه، تسهیلات خرید خرید مسکن، خدمات صندوق پس انداز و تعاونی مسکن کارمندان و اعضای هیات علمی اشاره کرد و افزود: این واحد دانشگاهی با تخصیص اعتبارات و بودجه های لازم در پی ایجاد شرایط مناسب زندگی برای اساتید و کارکنان خود است.  


عباسپور با اشاره به تجهیزات منحصربه فرد آزمایشگاهی، خدمات آنلاین و آفلاین کتابخانه و مرکز اسناد دکتر حبیبی و مرکز پیامبر اعظم (ص) به عنوان بزرگترین مرکز اسلامی دانشگاهی کشور،  اظهار داشت: در آینده  نزدیک بلوک های جدید آموزشی این واحد دانشگاهی آماده خدمت رسانی به دانشجویان و مشتاقان علم می شود.


وی با تاکید بر لزوم انتقال فرهنگ و اندیشه اسلامی به دانشجویان از طریق اساتید تصریح کرد:  اساتید با برگزاری کلاس ها در چارچوب های علمی، آموزشی و اعتقادی به تربیت دانشجویان مطابق با استانداردهای روز بپردازند.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار