به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، طه هاشمي، معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه آزاد در همایش ققنوس اندیشه گفت: بسیاری از واژگانی که در ادبیات ما وارد میشوند معنای خود را از قرآن و کلام معصومین گرفتهاند و یا آنکه از کلام بزرگان و دانشمندان معنی گرفتهاند.
وی افزود: لازمه رسيدن به اين مفاهيم و ارزش گذاري انسان براي خود به عنوان خليفه خدا بر روي زمين اين است كه انسان در همه ابعاد كار خدايي كند. البته خداوند هم انسان هايی را خلق كرده اند كه ما راه را گم نكنيم و از مسير درست خارج نشويم .
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به شخصيت علامه جعفری بیان داشت: ایشان نمونه ای از انسان كامل است و جامعه بشري بايد به مرحله اي برسد كه همه انسان ها در خود اين توانايي را ببيند كه امكان رسيدن به اين شخصيت ها وجود دارد.
هاشمی تصریح کرد: آدرس هاي خداوند به انسان اين است كه هر انساني داراي چنين استعدادهايي هست و مي توانند به آن مرحله برسد و وظيفه همه ماست كه اين افكار را شناسايي كنيم و به اين مباحث اهتمام بورزيم .
وی با اشاره به لزوم شناسايي و معرفي مفاخر و مشاهير افزود: فواید برپایی طرحهای شناخت مشاهیر این است که بخش هاي پژوهشي دانشگاه درگير اين كار شوند، شخصیتی مثل علامه جعفري در همه ابعاد و علم ها مورد هدف همه گروه هايي است كه در دانشگاه وجود دارد.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد تاکید کرد: بايد روي اين شخصيت هایی مثل علامه جعفری كار شود، در دانشگاه ها بايد بخش هاي مختلف هر دانشگاه مستقيما وارد بررسي شخصيت اين بزرگان شوند و تمركزي ويژه روي آثار اين بزرگواران به عمل آيد و در واقع باز توليدي از انديشه هاي اين مفاخر صورت بگیرد .
هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: بايد كرسي هاي علامه شناسي برگزار شود و در منابع تحصيلات تكميلي نیز اين مباحث گنجانده شود.