کد خبر:۴۶۱۷۸۳
سرپرست تیم رباتیک دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان: 

با ۲ ربات زمینی و هوایی امدادگر در مسابقات فیراکاپ شرکت کرده‌ایم

سرپرست تیم رباتیک دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان گفت: با دو ربات زمینی و هوایی امدادگر در مسابقات فیراکاپ در دانشگاه امیر کبیر شرکت کرده‌ایم. 

رسول ابراهیمی، سرپرست تیم رباتیک دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کرمان؛ در رابطه با حضور تیم رباتیک این دانشگاه در مسابقات فیراکاپ گفت: مسابقات فیراکاپ در دانشگاه امیرکبیر در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی در حال برگزاری است. 


وی ادامه داد: این دور ه از مسابقات در زمینه‌های ربات‌های کارخانه‌ای، مین یاب، مسیر یاب و امداد گر زمین و هوایی است که تیم رباتیک دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در بخش ربات‌های امدادگر زمینی و هوایی شرکت کرده است. 


مسئول تیم رباتیک دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در تشریح روند مسابقات و نتایج تیم رباتیک دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان گفت: ۱۷ تیم برای شرکت در این دوره از مسابقات ثبت نام کردند، اما تنها ۶ تیم موفق به حضور در این دوره از مسابقات شدند که از این ۶ تیم؛ دو تیم نیز در مراحل اولیه‌ مسابقات به مشکل برخوردند و نتوانستند مسابقات را ادامه دهند. 


ابراهیمی ادامه داد: تا امروز مسابقات در دو نوبت برگزار شده است؛ که تیم ما در این دو ایتم رتبه‌ی سوم را کسب کرده است. 


وی در رابطه با آیتم‌های این مسابقات نیز بیان داشت: ربات امداد گر رباتی است که باید از مسیر‌های پله‌ای و ناهموار عبور کند؛ مصدوم را پیدا و شناسایی کند و با استفاده از سنسور‌های گاز co۲ نشان دهد که آیا مصدوم زنده است یا خیر و با استفاده از یکسری کد خوانی‌ها وضعیت ظاهری مصدوم را اطلاع دهد. 


مسئول تیم رباتیک دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان ادامه داد: این ربات‌ها باید بتوانند میزان حرارت را نیز بسنجند. 


ابراهیمی در رابطه با ایتم‌های ربات هوایی نیز گفت: ربات کوپ‌تر هم باید بتواند از بالا محل مورد نظر را چک کند و مصدومان را پیدا کند. 


وی با اشاره به اینکه این ربات‌ها در دو بخش مجزا و ترکیبی به رقابت خواهند پرداخت، گفت: هرکدام از ربات‌های زمین و هوایی ایتم‌های مخصوص به خود را دارند که انجام خواهد شد و در ‌‌نهایت؛ ایتم‌های ترکیبی برگزار می‌شود. 


ابراهیمی خاطر نشان کرد: ربات هوایی بالا منطقه‌ی مورد نظر را گشت زنی کرده؛ مصدوم را پیدا می‌کند و ربات زمینی باید به سمت مصدوم حرکت کرده و وضعیت را چک نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار