محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص سخنان رهبری برای دانشگاه تمدن اسلامی گفت: این بحث ها مربوط به حوزه کاری مجلس نیست ولی ما توصیههایی برای احقاق این مطالبه رهبری داریم.
وی با اشاره به زمان تصدی خود در سمت وزارت علوم گفت: در این زمینه زمانی که من مسئولیت وزارت علوم را برعهده داشتم یک کار پژوهشی سه ساله انجام شد که پس از سه سال چهار کتاب تحت عنوان دانشگاه تمدن ساز ایرانی اسلامی منتشر شد، در این کتاب گفته شده یک دانشگاه باید چه ویژگی هایی داشته باشد و در چه مسیری قرار بگیرد و آن را طی کند تا بتواند دانشگاه تمدن ساز ایرانی اسلامی شود.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه بیان داشت: این کتاب چهار جلدی در معاونت فرهنگی وزارت علوم هم اکنون موجود است و آنچه که از آن می توان خلاصه کرد این است که ما به عنوان کسانی که باور داریم دین اسلام یک دین جامع است و به علم بها می دهد و به معنویت و عدالت تاکید دارد و طرفدار مستضعفین است باید در دانشگاه ها نهادینه شود.
وی تاکید کرد: تمدن نوین ایرانی اسلامی که دانشگاه ها نقش آفرین جدی آن هستند این مطالبه را دارد که باید دانشجو داشته باشیم که پس از فارغ التحصیلی ضمن اینکه در حوزه علم و فناوری به اندازه کافی اطلاعات کسب کرده دغدغه مردم و ارزش ها و معنویت را داشته باشد.
زاهدی در پایان خاطرنشان کرد: دانشجو پس از فارغ التحصیلی باید علاوه بر اینکه دغدغه های مردم مسئله های ذهنی اش باشند باید در خود احساس همدردی با مستضعفین جهان را داشته باشد و دغدغه توسعه و تعالی کشور را داشته تا دانشگاه های کشور به یک دانشگاه تمدن ساز ایرانی اسلامی تبدیل شود.
گزارش خالی ×