آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۲۲۷۰
زالی در نشست هم اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه‌های علوم پزشکی:

در اقتصاد مقاومتی باید قدرشناس جامعه سفید پوش پزشکان باشیم/شکایات یک دهم هزاری مردم از پزشکان در سال گذشته

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: سال گذشته در تهران یک میلیون خدمات جراحی و طب جراحی۹۵ میلیون خدمات سرپایی انجام گرفت این در حالی است که میزان شکایت یک دهم هزار بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی در دومین نشست هم اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور که امروز در تالار خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد در خصوص یکی از آفت‌هایی که ممکن است در دوران پسا تحریم با آن مواجه شویم گفت: دور شدن از اقتصاد مقاومتی یکی از آن آفت‌هایی است که می‌تواند ما را در دوران پسا تحریم با آن مواجه سازد بنابراین باید توجه به این مسئله مد نظر قرار گیرد‌‌ همان طور که مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی بار‌ها مفاهیم اساسی را مورد تاکید قرار دادند کار گسترده ملی با مشارکت نخبگان در این زمینه موثر است و هم چنین اقتصاد مقاومتی با طراوت بوده چرا که با اتکا به ظرفیت درون زا و خرد محور است. 

 

وی بیان کرد: در اقتصاد مقاومتی باید قدر‌شناس جامعه سفید پوش پزشکان بود زیرا این قشر از جامعه پیش قراوال خود کفایی بوده و ما افتخار می‌کنیم علی رغم همه مشکلات بر قله خود کفایی نشسته‌ایم. 

 

**منظور از نظارت بر فعالیت پزشکان فعالیت پلیسی و غیرمعقول نیست

 

رئیس سازمان نظام پزشکی در خصوص موضوع نظارت بر فعالیت پزشکان خاطر نشان کرد: منظور از نظارت فعالیت پلیسی و غیرمعقول نیست نظارت باید منجر به برون داد افزایش خدمات کیفی گردد که چندین نکته در این رابطه حائز اهمیت است. یک نکته مهم این است که حرکت‌ها به صورت جسته و گریخته صورت نگیرد و مبتنی بر شواهد به عنوان موضوع مهم در دستور کار قرار گیرد این مسئله می‌تواند باعث کاهش مشکلات و تبدیل شدن به یک استراتژی در درمان، آموزش و پژوهش شود. 

 

**جامعه پزشکی ما اخلاق مدار است/اگر بخشی از آن خلاف این باشد با خود پالایشی درست خواهد شد

 

زالی در ادامه سخنانش اظهار داشت: باید از ظرفیت صاحبان فرآیند در امر نظارت بهره ببریم که بحث خود پالایشی جامعه پزشکی نیز از این مفهوم سرچشمه می‌گیرد. این را باید به خاطر داشت که جامعه پزشکی ما اخلاق مدار است و اگر بخش اندکی نیز خلاف این باشد با خود پالایشی زدوده خواهد شد و به طور کلی باید به سمتی حرکت کنیم که با نگاه فرآیند محور در امر نظارت به افزایش کیفیت توجه کنیم. 

 

وی با تاکید براینکه نگاه پیشگیرانه امکان بروز خطا را در قصور پزشکی به حداقل می‌رساند گفت: از آنجایی که خطای پزشکی مسئله‌ای چند وجهی است نگاه پیشگیرانه در این زمینه موثر خواهد شد. هم چنین علی رغم مشکلات زیاد در جامعه پزشکی کارنامه خوبی را داریم و این مسئله در فضای عمومی باید تصریح و گفته شود و از طریق گفتمان عمومی نیز بیان و مورد توجه قرار گیرد. 

 

**سال گذشته در تهران یک میلیون خدمات جراحی و شبه جراحی و ۹۵ میلیون خدمات سرپایی انجام گرفت/ میزان شکایات مردمی یک دهم هزار بود

 

رئیس سازمان نظام پزشکی در پایان سخنان خود یادآور شد: سال گذشته در تهران یک میلیون خدمات جراحی و طب جراحی۹۵ میلیون خدمات سرپایی انجام گرفت این در حالی است که میزان شکایت یک دهم هزار بود البته ممکن است برخی بگویند بسیاری از مردم از اعتراض خود صرف نظر می‌کنند ولی در شرایط فعلی تسهیلات لازم برای شکایات از طریق مردم وجود دارد و به همین موجب سامانه تلفنی در این زمینه راه اندازی و به مردم اعلام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار