به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان همدان با ساختار و اعضای جدید در محل استانداری همدان تشکیل شد.
در این جلسه که روز یکشنبه در محل استانداری همدان برگزار گردید، دکتر فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان با ارائه گزارشی، دانشگاه فرهنگیان استان همدان را یکی از دانشگاه های سرآمد استان و منطقه غرب کشور دانست و خاطر نشان کرد، از ابتدای شکل گیری این دانشگاه به ویژه در دو سال اخیر به دنبال ارتقا جایگاه این دانشگاه بوده ایم که به لطف خدا و تلاش کلیه همکاران این مهم محقق شده است.
وی به نهایی شدن و اختصاص زمین به پردیس شهید باهنر، جهت ساخت مجموعه ای در خور و مناسب هم اشاره و از حمایت های استاندار محترم تقدیر و تشکر کرد.
فولادوند به اولین خروجی های دانشگاه فرهنگیان که مهر 95 جذب بدنه آموزش و پرورش می شوند هم اشاره و خاطر نشان کرد، جایگزینی این نفرات با خروج 1200 نفر از چرخه آموزش و پرورش که به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند همراه شده که با برنامه ریزی مناسب در بخش هایی که کمبود نیرو داریم از آنها بهره خواهیم برد.
در ادامه علی صوفی، سرپرست مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان همدان، ضمن ابراز خرسندی از قرار گرفتن بالاترین مقام اجرایی استان در راس کمیته هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان، از حمایت های همه جانبه استاندار محترم و مدیر کل محترم آموزش و پرورش تقدیر و تشکر کرد.
وی با ارائه گزارشی کامل از روند شکل گیری دانشگاه از سال 91، به پیشرفت های مجموعه استان اشاره و شکل گیری لایه استانی را حاصل همین همدلی و تلاش برشمرد. دکتر علی صوفی در تبیین اهمیت دانشگاه فرهنگیان چهار نشانگر، شامل، تاکید و حمایت مقام معظم رهبری از دانشگاه فرهنگیان به جهت ساخت شخصیت معلم، حضور ریاست محترم جمهور در راس هرم هیات امنای این دانشگاه، رعایت موازین دو وزارتخانه علوم و آموزش و پرورش برای این دانشگاه و حمایت های وزیر آموزش و پرورش را بیان کردند و همین موارد را نشانه اهمیت این دانشگاه بر شمردند.
علی صوفی ورود استعدادهای خوب و نخبه به این دانشگاه را نوید بخش آینده ای مناسب دانستند که نظام تعلیم و تربیت کشور در سالیان آینده از آن بهره خواهد برد و همین خروجی های دانشگاه در کنار با تجربه ها، خون تازه ای را به رگ های نظام تعلیم و تربیت تزریق خواهند کرد.
وی به حضور و ادامه تحصیل معلمان هم اشاره و دانش افزایی و ارتقا مرتبه علمی معلمان با سابقه را از دیگر رسالت های این دانشگاه برشمرد.
مهندس نیکبخت استاندار همدان نیز با ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه، بر نقش سازنده و مثمرثمر این دانشگاه تاکید کردند. ایشان با قدردانی از زحمات مدیر کل آموزش و پرورش، سرپرست مدیریت امور پردیس های استان و سایر عزیزان تلاشگر در مجموعه دانشگاه فرهنگیان همدان، اساس توسعه را توجه به سرمایه اجتماعی و نیروی انسانی برشمرده و خاطر نشان کردند، این آموزش و پرورش است که دانش آموزان را به گونه ای تعلیم می دهد که آماده ورود به دانشگاه شوند، لذا اصل تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش اتفاق می افتد و زیر ساخت ها در آنجا فراهم می شود.
وی به خروجی دانشسرای عالی و افراد فوق العاده ای که از این دانشسرا خارج می شدند اشاره و خاطر نشان کردند، در حال حاضر خانواده ها از ما و نظام تعلیم و تربیت چنین انتظاری دارند که به حق و به جاست و ما باید تمام تلاشمان را بکنیم تا خروجی های دانشگاه فرهنگیان چنین کیفیتی و بالاتر از آن را داشته باشند. ایشان در ادامه توجه به همه ساحت ها، آموزشی، علمی، پژوهشی و علی الخصوص فرهنگی را مهم دانسته و عنوان کردند، هنر داشتن دانشگاهی است که همه ی این امور را در کنار هم داشته باشد تا خروجی اش پربار باشد.
نیکبخت ضمن اعلام حمایت از برنامه ها و تلاش های مجموعه استانی دانشگاه فرهنگیان استان همدان، تعامل با سایر دانشگاه های استان، دانشگاه مادر و توجه به بحث تحصیلات تکمیلی و پیشگام شدن پردیس های استان جهت آوردن رشته های ارشد و دکتری را حائز اهمیت دانسته و از مسئولین دانشگاه فرهنگیان استان خواستند که به جد دنبال این موضوع باشند. تشکیل منظم جلسات هیات امنا و بازدید از پردیس های استان نیز محور بعدی سخنان ایشان بود که با قول مساعد آقای استاندار، به زودی انجام خواهد شد.
حجت الاسلام حاج آقا سبحانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان همدان هم با ذکر یک حدیث از اهمیت امانت داری در دین مبین اسلام سخن گفتند و لازمه رسیدن به هدف و تعالی را امانت داری و استفاده از همه ظرفیت ها بر شمردند.
خانم افشار سرپرست پردیس شهید باهنر هم گزارشی از اقدامات انجام شده در آن پردیس ارائه و از زحمات آقای مهندس نیکبخت، آقای دکتر فولادوند و آقای دکتر علی صوفی قدردانی کردند.