کد خبر:۴۶۳۹۰۶
عضو شورای مرکزی مجمع اتحادیه دانشجویان اسلامی؛

سازمان کنفرانس اسلامی نمی‌تواند از زیر بار حادثه منا شانه خالی ‌کند/ آل‌سعود نماینده غیر مستقیم استعمارگران است

عضو شورای مرکزی مجمع اتحادیه دانشجویان اسلامی با تاکید بر این مسئله که سازمان کنفرانس اسلامی درخصوص حادثه منا قطعا مسولیت دارد، بیان داشت: این کنفرانس باید در این موضوع ورود جدی پیدا کند و نمی‌تواند از زیر بار این حادثه شانه خالی کند.

جمال عطایی درحاشیه اردوی آموزش دانشجویی شهید مهند حلبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص حادثه منا گفت: این حادثه چه به لحاظ این‌که به صورت سوء مدیریت یا تکنیک آل سعود، در هر صورت ضایعه و شوکی به جهان اسلامی وارد کرد.

 

وی با بیان این مطلب که با توجه به این‌که سرزمین مکه ومدینه اهمیت زیادی برای امت اسلامی دارد، افزود: امیدوارم که این حادثه باعث بیداری ملت اسلامی شود.

 

عضو شورای مرکزی مجمع اتحادیه دانشجویان اسلامی بیان کرد: امیدوارم که این حادثه ما را متوجه این موضوع که در حال حاضر سرزمین مکه بدست چه گروهی و با چه میزان مسئولیت در حال اداره شدن است.

 

عطایی با تاکید بر این مطلب ما نباید ازکنار حادثه منا مانند حوادثی سابق که در طول مدت حاکمیت آل سعود اتفاق افتاده، به سادگی بگذریم، خاطرنشان کرد: ما باید پیگیراین حادثه درخصوص بیداری بیشتر امت اسلامی در جهت ماهیت فکری، سیاسی و وابستگی‌های آل سعود به استعمار باشیم.

 

وی با اشاره به جریان بحران وشکوک نفتی ازسال  1973به بعد که باعث قطعی نفت اسرائیل و آمریکا شد، گفت: از آن زمان به بعد آمریکا و صهیونیسم با سناریوهای پیچیده عربستان را تحت تصرف خود درآوردند.

 

عضو شورای مرکزی مجمع اتحادیه دانشجویان اسلامی افزود: امروز دستورات آمریکا با پیچیدگی در عربستان پیگیری می‌شود و در واقع آل‌سعود نماینده غیر مستقیم استعمارگران است.

 

عطایی بیان داشت: متاسفانه امروز در جهان اسلامی برخی به وابستگی آل سعود به استعمارگران اهمیت نمی‌دهد.

 

عضو شورای مرکزی مجمع اتحادیه دانشجویان اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا مجمع اتحادیه دانشجویان اسلامی در خصوص حادثه منا برنامه‌ای‌ دارد؟ گفت: این مجمع برنامه اعلام نشده‌ای در این زمینه ندارد؛ اما به صورت مستقیم به دلیل سرسپردگی برخی از دولت‌های اسلامی به عربستان نمی‌توانیم وارد این قضییه شویم.

 

وی با اشاره بر این مطلب که متاسفانه برخی قداستی برای آل سعود قائل هستند، خاطرنشان کرد: نقد دولت عربستان در میان ملل اسلامی به سادگی نمی‌تواند صورت بگیرد و باید با ظرافت و رعایت حساسیت‌های لازم باشد، که موجب بیداری ملت‌ها شود.

 

عطایی تصریح کرد: متاسفانه ظرفیت وکشش زیادی در میان جریانات وکشورهای اسلامی در خصوص این واقعیت که دولت عربستان خبیث است وجود ندارد و نمی‌توان با این حادثه سیاسی برخورد کنیم.

 

عضو شورای مرکزی مجمع اتحادیه دانشجویان اسلامی در خصوص اهمیت کمیته حقیقت‌یاب برای پیگیری مسئله منا، گفت: کمیته حقیقت یاب برای بررسی ریشه‌های وقوع این حادثه و همچنین پیگیرهای حقوقی حادثه منا در مجامع بین‌المللی و کشورهای اسلامی از جمله سازمان کنفرانس سازمان اسلامی قطعا موثر است.

 

وی با تاکید بر این مسئله که کنفرانس سازمان اسلامی درخصوص حادثه منا قطعاً مسولیت دارد، بیان داشت: این کنفرانس باید در این موضوع ورود جدی پیدا کند و نمی‌تواند از زیر بار این حادثه شانه خالی کند.

 

عطایی در پاسخ به این سوال که جنبش دانشجویی تا چه میزان می‌تواند در آشکار کردن آبعاد حادثه منا موثر باشند؟ گفت: جنبش دانشجویی هر جایی مطالبه ایجاد کند می‌تواند موثر باشد، تلنگر به دولت مردان ورسانه‌ها وپیگیری برای بیداری مجامع دانشجویی لازم است.

 

وی افزود: دانشجویان باید بیشتر مطالعه کنند، آل سعود و سابقه شکل‌گیری آنها را  مطالعه کنند تا بتوانند با استناد به آنها آن حقوق از دست رفته را پیگیری کنند.

 

عطایی با بیان این مطلب که ما عموما به تاریخچه کشورهای خیلی سطحی می‌پردازیم و نسبت به اکثرمسائل غلفت کرده‌ایم، یادآور شد: ما گرای کاذب داریم، این عامل ما را از شکل گیری دولت ها، تشکل‌ها و جریانات اسلامی و غیر اسلامی در سطح جهان غافل کرده‌ است، ما باید مسائل جهان را باید ریشه‌ای‌تر کار کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار