آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۳۵۳
در صحن علنی صورت گرفت؛

تقاضای از نمایندگان برای رای دادن به طرح دو فوریتی لایحه شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی

سخنگوی وزارت کشور صبح امروز با حضور در صحن علنی مجلس از نمایندگان خواست تا با دو فوریتی لایحه شفاف سازی منابع و هزینه های انتخاباتی که امروز به صورت یک مطالبه عمومی در جامعه درآمده موافقت کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور صبح امروز (دوشنبه 2 آذر) با حضور در صحن علنی مجلس در خصوص ارائه و معرفی لایحه شفاف سازی مالی و هزینه انتخاباتی حضور یافت.

 

وی اظهار داشت: لایحه شفاف سازی منابع مالی و هزینه انتخاباتی در جلسه ای با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به عنوان یک حساسیت و تذکر برای پیشگیری از ورود پول های ناپاک به بحث انتخابات تدوین شد.

 

امیری تصریح کرد: در جلسه ای که وزیر کشور در مجلس حضور داشت و در آن جلسه بحث ورود پول های آلوده به انتخابات مطرح شد طبق درخواست نمایندگان قرار شد این لایحه تهیه، تنظیم و ارائه شود.

 

سخنگوی وزارت کشور تاکید کرد: این لایحه با توجه به سوابقی که در وزارت کشور بود مورد آسیب شناسی قرار گرفته است.

 

وی افزود: در وزارت کشور شاهدیم که در شرایط موجود گاهی مشکلاتی در برخی مناطق در زمان انتخابات برای نمایندگان به وجود می آید که البته ما سعی کردیم در لایحه شفاف سازی منابع مالی و هزینه های انتخابات از ظرفیت ها دستگاه ها و نهادهای مختلفی هم چون سازمان اطلاعات، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی استفاده کنیم.

 

امیری بیان کرد: این لایحه براساس موارد تطبیقی از هشت کشور جهان به صورت واقع بینانه تهیه شده است لایحه شفاف سازی منابع مالی و هزینه های انتخاباتی محدودگرایانه نبوده و تنها باعث ایجاد شفافیت می شود.

 

سخنگوی وزارت کشور اظهار داشت: اگر چه به دلیل این که موضوعات انتخابات خبرگان از صلاحیت حوزه مجلس و دولت خارج است در این لایحه تنها بر انتخابات مجلس تاکید شده است

 

وی در پایان خطاب به نمایندگان خاطر نشان کرد: از نمایندگان تقاضا داریم با توجه به حساسیت در این باره در جامعه این مسئله به صورت یک مطالبه درآمده با دو فوریتی این لایحه موافقت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار