به گزارش گروه دانشگاه خبرگزای دانشجو، مصطفی فروتن جانشین ستاد «با کاروان» در شهر نجف اعلام کرد: زائرین حضرت علی علیه السلام از ٦ صفر تا ١٨ صفر مهمان غذای حضرتی با دست پخت خدام ستاد باکاروان میشوند.
وی افزود: فعالیت مضیف عتبه علوی در جوار حرم امیر المؤمنین پذیرای از زائرین و توزیع روزانه ٥٠٠٠ پرس غذا در سه نوبت است.
فروتن در ادامه گفت: ٤٠ نفر از نیرو های ستاد با کاروان مشغول به پخت غذا و نان، بسته بندی و توزیع غذا بین زوار در مضیف و خادم افتخاری حضرت علی علیه السلام هستند.