کد خبر:۴۶۳۹۴۴
باشگاه دانشجویان/

از حوادث پاریس تا بازنگری اخطار رهبری به تروریست‌پروران

امروز دیگر برای همه آشکار شده که کشورهایی که خود را مدعی حقوق بشر میدانند در پشت پرده برای پیش برد اهداف خود از گروه های تروریستی حمایت می کنند و حالا دیگر کار به جایی رسیده که دیگر نمی توانند آن را جمع کنند.

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ هفته گذشته در پاریس حوادثی رخ داد که مردم فرانسه را به شوک فرو برد و تلخ ترین جمعه شب تاریخ برای مردم پاریس رقم خورد، بطوری که حتی برخی از تحلیل گران سیاسی این حوادث را بزرگترین اقدام تروریستی تاریخ فرانسه خوانند. روز شنبه 23 آبان ماه بود که رسانه ها از اقدامات تروریستی در پاریس خبر دادند که منجربه کشته شدن بیش از 130 شهروند و زخمی شدن بیش از 200 نفر شد. 3 اقدام تروریستی در یک شب که نه تنها پاریس که اروپا را در شوکی عجیب فرو برد.

 

اقدامات تروریستی جمعه شب پاریس با حمه یک فرد مسلح به یکی از رستورانها شروع شد که منجربه کشته و زخمی شدن چندین نفر شد اما کمی بعد از این حادثه رسانه ها از وقوع دو انفجار در نزدیکی ورزشگاهی که تیمهای فرانسه و آلمان در حال رقابت بودند خبر دادند و در آخر هم گروگانگیری افراد شرکت کننده در یک کنسرت توسط دو فرد مسلح تیتر یک رسانه ها قرار گرفت.

 

ابعاد این حوادث با منتشر شدن تعداد کشته و زخمی شدن مردم آنقدر برای مردم پاریس گسترده و غیرقابل هضم بود که برخی تحلیلگران سیاسی فرانسه این اقدام تروریستی را بزرگترین اقدام تروریستی تاریخ فرانسه خواندند.

 

اما زمان زیادی نگذشت و آنچه انتظارش بود اتفاق افتاد و آن هم این بود که گروه تروریستی داعش مسئولیت این عملیات ها در پاریس پایتخت فرانسه را بر عهده گرفت.

 

حال با گذشته این حوادث تحلیل های متفاوتی در رسانه ها منتشر شد عده ای با اشاره به واقعه 11 سپتامبر و حمایت فرانسه از آمریکا در آن حادثه معتقدند که با توجه به حمایت فرانسه از آمریکا در واقعه 11 سپتامبر حال نیز حوادث پاریس بهانه خوبی باشد برای حمایت آمریکا از فرانسه و اینکه ناتو به طور مستقیم در سوریه حضور نظامی داشته باشد. و در حقیقت اقدامات تروریستی جمعه شب پاریس را بهانه ای برای قشون کشی غرب به سوریه میدانند.

 

عده ای دیگر نیز این اقدامات را نتیجه حمایت فرانسه از گروه های تروریستی می دانند و معتقدند که ماری را که کشورهای غربی برای پیشبرد اهداف خود در منطقه پرورش داده اند حال صاحبان خود را نیز نیش زده است. در حقیقت بر این باورند که چون فرانسه یکی از کشور های بوده که از گروه های تروریستی همچون داعش حمایت میکرد اما بعد از توافق هسته ای با ایران راهبرد خود را تغییر داده و از داعش حمایت نمی کند و اقدامات تروریستی در پاریس را نشانه عدم حمایت از داعش می دانند.

 

 اما نکته قابل توجه در همه این تحلیل ها حمایت بی چون و چرای کشورهای غربی از گروه های تروریستی همچون داعش است بطوری که حتی مقامات آمریکایی صراحتا از حمایت داعش توسط آمریکا و دیگر کشورهای حامی آن پرده برداشته اند.

 

تازه ترین این اعترافات هم بعد از حوادث پاریس بود که "مایکل فلین" مدیر ثابق آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در مصاحبه با خبرنگار الجزیره اشاره کرد و به صراحت به نقش آمریکا در شکل گیری گروه تروریستی داعش اذعان کرد و گفت: رشد گروه های افراط­گرا در سوریه حاصل یک تصمیم ارادی از سوی دولت امریکا بود...

 

امروز دیگر برای همه آشکار شده که کشورهایی که خود را مدعی حقوق بشر میدانند در پشت پرده برای پیش برد اهداف خود از گروه های تروریستی حمایت می کنند و حالا دیگر کار به جایی رسیده که دیگر نمی توانند آن را جمع کنند.

 

و چه خوب بزرگان ما هم به این امر اشاره کردند و داعش را عروسکی خواندند که موتور متحرک آن کشورهای غربی همچون امریکا و رژیم صهیونیستی است که تنها هدف از آن تخریب چهره اسلام در دیدگان مردم کره خاکی است و این آتشی که به جان مسلمانان انداخته اند روزی گریبان خودشان را می گیرد و به کشورهای حامی گروه های تکفیری اخطار دادند:

 

«یک عده سعی نکنند چهرهٔ آمریکا را بزک کنند، آرایش کنند، زشتی‌ها و وحشت‌آفرینی‌ها و خشونت‌ها را از چهرهٔ آمریکا بزدایند... همین گروه‌های تندروِ افراطی آدمکش تکفیری را اول این‌ها راه انداختند که حالا در یک‌جاهایی کمانه کرده و به خودشان هم دارد می‌خورد.» (28 بهمن 1392 دیدار با مردم آذربایجان)

 

«رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به خطر گروه‌های تکفیری در منطقه، تأکید کردند: متأسفانه برخی کشورهای منطقه متوجه خطری که گروه‌های تکفیری، در آینده، برای خود آن‌ها ایجاد خواهد کرد نیستند و همچنان در حال حمایت از این گروه‌ها هستند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: برخی کشورهای منطقه اکنون با کمک به گروه‌های تکفیری، از کشتار و جنایات آن‌ها در سوریه و برخی کشورهای دیگر حمایت می‌کنند اما در آینده نه‌چندان دور، این گروه‌ها بلای جان همان کشورهای حامی خواهند شد و درنهایت مجبور خواهند بود که با هزینه زیاد، آن‌ها را از بین ببرند.» (۱۲ خرداد ۱۳۹۳ دیدار با امیر کویت)

 

اما آنچه که در این میان مهم تر است تخریب چهره اسلام ناب محمدی است به طوری که با نگاه کاملا سطحی به اقدامات داعش در منطقه و ترور شیعیان و حتی مردم اهل تسنن با لباسها و نمادهایی که پیش از هر چیزی انسان را یاد دین مبین اسلام می اندازد و موجب تخریب چهره دینمان شده است.

 

و امروز هرچه زمان می گذرد پردها بیشتر کنار میرود و امروز روزی است که به وجود آوردگان تکفیر خود نیز از کرده خودشان پشیمانند و آتشی که بر جان مسلمانان انداخته اند اکنون گریبان خودشان را گرفته است.

 

محمد باقری-فعال دانشجویی

 

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار