به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلال بختیاری دبیر ستاد برگزاری هفته پژوهش در نشست خبری که امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد با اشاره به هفته ملی پژوهش با شعار پژوهش، فناوری، عزم ملی و رویکرد جهانی گفت: امسال نوآوری هایی نسبت به سال قبل داشتیم و امیدواریم از طریق این نوآوریها تعداد قراردادها بیشتر شود در بین ۷۰ هزار پژوهشگر تعدادی را انتخاب کردیم و در این مسئله رقابت بسیار جدی بوده است امیدواریم مستندات خوبی از نمایشگاه هفته پژوهش برای سال آینده ارائه دهیم تا پیام پژوهشی کشور در یک کتاب ارائه شود.
وی تاکید کرد: جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده ۲۵ آذر ماه در سالن اجلاس سران برگزار میشود که برای این جشنواره ۱۷۱ پرونده به دبیرخانه ارسال شده و در ۷ کمیته علمی برگزیدگان پژوهشی در بخشهای دانشگاه ها، دستگاهها، فناوران و مراکز پژوهشی انتخاب میشوند.
دبیر ستاد هفته پژوهش با اشاره به اهداف برگزاری مراسم هفته پژوهش گفت: یکی از اهداف ما این است که افراد با کار علمی و تحقیقاتی قوی در سطح ملی تجلیل شوند همچنین جشنواره برترینهای دانش آموزی نیز ۲۲ آذرماه برگزار میشود که امسال نسبت به دو سال گذشته حجم گسترده تری از شعارهای پژوهشی دانش آموزان عرضه شده است ۲۱ دانش آموز در سه مقطع تحصیلی با محوریت وزارت آموزش و پرورش و همکاری وزارت علوم تجلیل میشوند.
وی به قراردادهای منعقد شده در سال پیش اشاره کرد و افزود: سال گذشته قرارداد انتقال فناوری حوزه فن بازار ۲۵ میلیارد تومان بود که امسال هم استقبال خوبی از داخل و خارج شده است و امیدواریم با رونق بیشتری همراه باشند در حدود ۲ هزار و ۵۰۰ ایده تاکنون دریافت شده که قرار است ارزیابی شود.
بختیاری تصریح کرد: جشنواره ایدههای برتر با دو هدف رونق یافتن فرایند عرضه ایده و آموزش ایده پردازان در طول ارزیابی انجام میشود باید تاکید کنیم که پژوهش نباید فقط در تهران و فقط در دانشگاه ها باشد. به همین دلیل امسال یک هفته قبل از برگزاری هفته پژوهش در تهران در تمام استان ها برنامههایی برگزار میشود.
وی با اشاره به جلسات هماهنگی هفته ملی پژوهش در ادامه بیان داشت: جلسه هماهنگی وزیر علوم، وزیر کشور و ۳۱ استاندار ۱۷ آذر ماه برای برگزاری هفته پژوهش دراستانها انجام می شود همچنین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاهها و همچنین نشست های انجمنهای علمی نیز ۲۵ آذر ماه برگزار میشود.
بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: روز۲۵ آذر ضمن تقدیر از حامیان پژوهشی نشست مفصلی برای ایجاد ذهن فعال برگزار میشود و ما بر این عقیدهایم که پژوهشها باید تجمیع شود تا بتواند به آینده پژوهشی کشور کمک کند و ما با برگزاری برنامههای هفته پژوهش میتوانیم این موضوع را تقویت کنیم.