کد خبر:۴۶۵۳۶۳
متقی طلب در نشست خبری:

۲۷ آذر نشست پارک‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی در گیلان برگزار می‌شود

دبیر فن بازار در هفته پژوهش گفت: نشست پارک‌‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی در گیلان با همکاری بانک توسعه اسلامی در روز جمعه ۲۷ آذر با حضور کشورهای عراق، سوریه، مصر، سنگال، آذربایجان، مالزی، بنگلادش، سودان، اندونزی، پاکستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید متقی طلب، دبیر فن بازار در هفته پژوهش در نشست خبری که امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد گفت: امسال براساس تصمیم ستاد کل هفته پژوهش ۳ هزار طرح به فن بازار عرضه شده است که ما این طرح‌‌ها را براساس سطح آمادگی فناوری دسته بندی کردیم. به طوری که طرح‌‌های فناوری اطلاعات در دو سالن برنامه ‌های مشترک با وزارت صنعت در دو سالن و طرح ‌های و محصولات دارای توجیه اقتصادی بالا در سالن ‌های دیگر ارائه می‌ شود.

 


وی به تشریح تفاوت برگزاری فن بازار در هفته پژوهش امسال پرداخت و گفت: امسال تفاوت بارزی در برگزاری فن بازار وجود دارد به طوری که ۹ شرکت از ایده پردازان شرکت‌‌های بزرگ اروپایی در فن بازار شرکت کردند همچنین نشست پارک‌‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی در گیلان با همکاری بانک توسعه اسلامی در روز جمعه ۲۷ آذر با حضور کشورهای عراق، سوریه، مصر، سنگال، آذربایجان، مالزی، بنگلادش، سودان، اندونزی، پاکستان برگزار می‌‌شود.

 


متقی طلب در ادامه بیان داشت: در فن بازار امسال از محصولات تجاری سازی شده سال قبل نیز رونمایی خواهد شد.

 


در ادامه پیری، مدیر کل دفتر سیاست گذاری تاکید کرد: ۲۵۳۹ ایده در سامانه ما به ثبت رسیده که سه مرحله غربالگری برای آن‌ها انجام می‌شود و پس از داوری ۲۰۰ ایده انتخاب شده و نهایتا ۱۱۰ ایده به مرحله پایانی می‌رسند که به صورت استارتاپ برگزار می‌شود.

 


وی در پایان خاطرنشان کرد: این استارتاپ روز ۲۴ آذر ماه برگزار می‌شود که واعظی وزیر ارتباطات هم در این استارتاپ حضور دارد و البته به صورت اختیاری حوزه آب را هم برای پژوهشگران و فناوران مطرح کردیم تا در صورت صلاحدید در این بخش نیز شرکت کنند. ما این ایده‌ها را به مراکز رشد استان‌ها هدایت می‌کنیم و حمایت از‌‌ همان جا آغاز می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار