به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، جعفری امروز در کرسی آزاد اندیشی شبکه های مجازی «بانی زندگی مشترک یا ویران کننده زندگی» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور آستارا در دانشگاه پیام نور آستارا برگزار شد، به بیان معایب و مضرات شبکه های مجازی پرداخت.
وی با بیان این که معایب و مضرات شبکه های اجتماعی و ماهواره بیشتر از محاسن آن است، افزود: دشمن هر کاری را با هدفی خاص طراحی میکند و با پخش یک فیلم صد و دویست قسمتی میخواهد آداب و رسومی که در فیلم است، از قبیل روابط دوستی با نامحرم را عادی سازی کنند.
کارشناس مسائل فرهنگی تصریح کرد: شبکه های مجازی اعتیاد آور و ویران کننده زندگی است.
جعفری در ادامه گفت: شبکه های مجازی با اعتیادی که در فرد ایجاد میکند باعث تخریب شخصیت فرد میشود.
وی افزود: فضای مجازی باعث افزایش طلاق در جامعه شده است که حتی جشن های طلاق رسمیت پیدا کرده است و فرد بعد از طلاق و از هم پاشیدن زندگی جشنی به نام جشن طلاق برگزار میکند.
کارشناس مسائل فرهنگی تصریح کرد: ازدواجی که از طریق لاین و واتس آپ صورت گیرد دوامی نخواهد داشت.
در ادامه یکی از دانشجویان مخالف گفت: شبکه های مجازی سرگرم کننده است و برای ما جوانان که فضای سرگرمی در جامعه وجود ندارد چیز بسیار خوبی است.
این دانشجوی مخالف افزود: اگر قرار نیست از این شبکه ها استفاده کنیم، حداقل جایگزین آن چیزی را به ما معرفی کنند و قبل از این که جوانان آسیب ببینند اول فرهنگ سازی شود.
در ادامه آصفی، رئیس دانشگاه پیام نور به بیان نظرات خود در رابطه با شبکه های مجازی در جمع دانشجویان پرداخت.
وی افزود: بطور قطع شبکه های مجازی دارای مخالفین و موافقین زیادی است، چرا که باید هر تهدیدی که دشمن برای جوانان ما طراحی میکند را به فرصت تبدیل کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور آستارا با بیان این که فضای مجازی را میشود با یک سلاح مقایسه کرد، گفت: چاقو یک سلاح است و ما از آن هم میتوانیم استفاده بد و هم استفاده مفید بکنیم و شبکه های اجتماعی فضایی است که باید از ان استفاده خوب انجام شود.
آصفی تاکید کرد: دانشجویان برای انتخاب همسر و ازدواج به جای شبکه های مجازی میتوانند از مشاوره های ازدواج استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و جوانان باید تزکیه نفس را پیشه خود قرار دهند.
در پایان کارشناس مسائل فرهنگی به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.