به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ مسئولان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با معاون هماهنگي امور عمراني استانداري دیدار کردند.
عزیز فيلي معاون هماهنگي امور عمراني استانداری مرکزی در این نشست بر نقش جهاددانشگاهي در رشد و توسعه استان تاكيد كرد.
وی با اشاره به شناخت قبلي خود از جهاددانشگاهي و ظرفيت و توانمندي اين نهاد، خواستار همكاري علمي و عملي با جهاددانشگاهي شد.
فیلی اظهار کرد: تشكيل سيستم پشتيبان تصميم گيري، بررسي مسائل اجتماعي استان و جلوگيري از توسعه نامتوازن ضرورتهایي است كه بايد پيگيري شوند و ظرفیتهای جهاددانشگاهی در تحقق این مهم میتواند بکار گرفته شود.
دكتر نظامدوست رییس جهاددانشگاهي استان مركزي نیز در این نشست، آمادگي جهاددانشگاهي استان را براي هرگونه همكاري و مساعدت با مدیریت ارشد استان در زمينههاي مختلف اعلام كرد.
وی با اشاره به ظرفيتها و توانمنديهاي جهاددانشگاهي به معرفي بخشهاي مختلف این نهاد شامل معاونتهاي پژوهش و فناوري، فرهنگي، آموزشي و مراكز علمي كاربردي پرداخت.
براساس این گزارش، مهدی مباركي سرپرست معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهی استان نیز با اشاره به توسعه نامتوازن استان و وجود ظرفيتهاي بالاي صنعتي، فرهنگي و اجتماعي، بر فراهم ساختن زيرساخت هاي لازم در استان و ايجاد توسعه متوازن در تمامی زمینهها تاكيد كرد.
وی با معرفي گروههاي پژوهشي اقتصاد توسعه، توسعه اجتماعي و توسعه كالبدي شهر که در حال حاضر در این معاونت در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: اين معاونت در پايان برنامه توسعه خود در سال ۹۵، پژوهشكده توسعه پايدار منطقه را راهاندازي خواهد كرد.
مبارکی بيان كرد: با توجه به حركت جهاددانشگاهي متناسب با نيازهاي جامعه و بالا بودن نرخ ناباروري شهر اراك نسبت به متوسط كشور، اين معاونت اقدام به راهاندازي مركز فوق تخصصي درمان و تحقیقات ناباروري كرده است.
وی اظهار کرد: اين مركز يكي از مجهزترين مراكز درمان ناباروري غرب كشور بوده كه تاكنون توانسته است خدمات مناسبي به شهروندان استان مركزي و استانهاي همجوار ارائه كند.
در این جلسه طرح پيشنهادي جهاددانشگاهي با عنوان "سيستم پشتيبان تصميمگيري" توسط نجمه سادات مصطفوي مدير گروه توسعه كالبدي شهري جهاد دانشگاهی استان مرکزی تشريح و بر اهميت و ضرورت انجام اين كار با توجه به مسائل و مشكلات موجود تاكيد شد.