به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه، مسلم حدیدی، معاون طرح و برنامه موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: به دنبال توافقی که با پارک علم و فناوری صورت گرفته از این پس، از پایاننامه های کارشناسی ارشد و ایده های با قابلیت تجاری سازی که توسط دانشجویان و اساتید این موسسه ارائه شود،حمایت مالی صورت می گیرد.
وی افزود: شرایط پایان نامه های مورد حمایت باید سطح قابل قبولی از نوآوری، توجیه اقتصادی و همچنین قابلیت تبدیل به محصول یا خدمات قابل فروش را دارا باشد.
معاون طرح و برنامه موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه این موسسه تلاش می کند تا با ارتقای فرهنگ نوآوری و کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان در مسیر تحقق اهداف گفت: حضور در زنجیره آموزش، تحقیقات و فناوری، همجواری با مراکز رشد و پارک علم فناوری توانسته ما را در این مسیر کمک کند.
حدیدی تصریح کرد: تلاش می کنیم تا با همکاری گسترده تر با مراکز علمی و فناوری در جهت اشتغال پایدار و دانش بنیان دانشجویان گام برداریم.
لازم به ذکر است، پارک علم و فناوری کرمانشاه با مشاوره خدمات فنی و تخصصی، کمک به ثبت شرکت های دانش بنیان، خدمات اطلاع رسانی، برگزاری دوره های آموزشی، مشاوره کسب و کار، ثبت اختراع و تسهیلات مالی و اعتباری به افراد صاحب ایده خدمات رسانی می کند.