به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۵ آمایش کشور با حضور مشاور معاون توسعه و مدیریت وزارت بهداشت در شیراز، گرد هم آمدند.
مشاور معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت در این همایش گفت: وظیفه معاونت توسعه، بررسی و پیگیری پیشبرد اهداف دانشگاه ها است.
علیرضا جدیان در ادامه افزود: با شروع طرح آمایش کشوری اهداف این معاونت در دانشگاه ها به دو بخش امور جاری و امور قابل پیگیری تقسیم بندی می شود.
وی امور جاری را شامل مواردی مانند بودجه بندی ها دانست که به طور مرتب، به کمک معاونت توسعه و مدیریت هر دانشگاه پیگیری می شود و در خصوص امور قابل پیگیری هم افزود: این موارد اهدافی هستند که جزو وظایف معاونت توسعه و مدیریت در دانشگاه بوده، اما در مواردی به اجرا در نمی آید.
جدیان ادامه داد: وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با بررسی و جمع آوری این امور به صد شاخص نهایی به عنوان شرح وظایف رسیده است که این شاخص ها برای پیگیری و اقدام، به ۱۰ قطب پزشکی کشور ارسال شده است.
این مقام مسئول با اشاره به فعالیت های دانشگاه های علوم پزشکی با توجه به شاخص های وزارت بهداشت، افزود: نزدیک به صد شاخص از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شده است که با توجه به فراوانی کارها، سامانه پایشی در وزارتخانه طراحی شده و در حال حاضر نزدیک به نود و نه درصد از دانشگاه ها در این سامانه عضو هستند و سالانه مورد پایش قرار می گیرند.
وی یادآور شد: در نهایت هر قطب کشور، بر اساس این پایش های سالانه رتبه بندی می شود.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این گردهمایی، گفت: فعالیت های معاونت توسعه در دانشگاه ها، تک برنامه ای نیست و این معاونت در تمام واحدها، نقش نظارت، پیگیری و روان سازی امور را دارد.
سید جلیل معصومی افزود: معاونت توسعه مدیریت و منابع، با توجه به نوع برنامه های اجرایی جاری، معاونت ها را با هم هماهنگ می کند.
او ادامه داد: در این همایش، برنامه هایی که در سال ۹۴ برای پیشبرد اهداف دانشگاه ها در قطب پنج انجام شده، بررسی و با پیگیری نقاط ضعف و قوت آن، می کوشیم در سال ۹۵ برطرف کنیم.
معصومی یادآور شد: در هر برنامه ای، شاخص هایی از طرف وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تعیین شده که تمام تلاش دانشگاه ها، رسیدن به این شاخص ها و ارتقاء آن ها است.