کد خبر:۴۶۶۷۹۵
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد خبر داد

حمایت از پژوهش‌های دانشجویان دکترا و ارشد در حوزه‌های مختلف

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد گفت: این مرکز از پژوهش‌های دانشجویان دکترا و ارشد در حوزه‌های مختلف و با توجه به نیاز شهر حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، خاکپور امروز در چهارمین بزرگداشت روز جهانی خاک که توسط انجمن علمی خاک دانشگاه فردوسی مشهد در آمفی تئاتر پردیس این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز خاکی که محل تغذیه انسان‌ها است در حال هدر رفتن است، گفت: مشاهده می‌کنیم برای خاکی که برای هر سانتی متر مکعبش نیازمند گذر بیش از ۲۰۰ سال است به دلیل شیوه‌های نادرست مصرف در حال نابودی است که چنانچه جایگاه و اهمیت آن را نتوانیم در جامعه به درستی تبیین کنیم، یقین بدانید که نابود خواهد شد.

 

وی بر مسئله آمایش سرزمین تاکید کرد و افزود: براساس طرح آمایش سرزمین اقدامات باید مبتنی بر منابع طبیعی نواحی باشد و رابطه انسان و سرزمین براساس شأن سرزمینی آنها رعایت شود.

 

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: هسته اولیه شهرها، روستاها هستند، از دوره پس از انقلاب تا کنون، شهرنشینی روز به روز در حال افزایش است که این امر مشکلات بسیاری را به وجود آورده است در دوره‌ای هر منطقه‌ای که دارای پنج هزار نفر جمعیت بود، شهر نامیده می‌شد که پس از مدتی برای حل کردن مشکلات مربوط به خاک و منابع طبیعی این رقم را به ۱۰ هزار نفر رساندیم که متاسفانه در دولت سابق این میزان به سه و نیم ملیون نفر کاهش یافت که این مسئله منجر به نابودی اراضی کشاورزی در کشور خواهد شد.

 

خاکپور تاکید کرد: ایجاد شهرهای جدید باید بر اساس نگاه آمایش رزمینی صورت گیرد و براساس ظرفیت‌های محیطی شهرهای جدید را تاسیس کنیم تا شهرهای جدید جمعیت را به سمت خود بکشانند و مهاجرت جمعیت از شهرهای کوچک و بزرگ کاهش یابد.

 

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد در پایان بر مسئله همکاری تخصص‌های مختلف در زمینه حل مشکلات آب و خاک تاکید کرد و گفت: مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد از پژوهش‌های دانشجویان دکترا و ارشد در حوزه‌های مختلف و با توجه به نیاز شهر حمایت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار