به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، حسین یاری فر امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهش استان لرستان که در دانشگاه لرستان برگزار شد، با بیان اینکه تنها مخترعی هستم که شاید در استان لرستان با یک نامه مورد حمایت قرار گرفته باشد گفت: اولین خلبان هوشمند استان را به نام خودم ثبت و تجاری سازی کرده ام و در حال حاضر نیز با ثبت یک شرکت و اشتغالزایی برای پنج نفر این محصول تولید و آماده فروش است.
وی زیاد بودن فاصله بین ایده تا تجاری سازی را از جمله معضلات پیش روی مخترعان استان عنوان کرد و افزود: هزینه تولید نمونه اولیه ایده ها بالا است به همین دلیل بسیاری از ایده ها بر روی کاغذ باقی می ماند و با این حال انتظاری که از مسئولان داریم این است با کمک های بلاعوض صاحبان ایده را حمایت کنند.
دانشجوی مخترع دانشگاه پیام نور لرستان بر ضرورت توسعه زیرساخت های علوم نوین در استان تاکید کرد و گفت: در این راستا فعالیت های صورت گرفته در حوزه نانوفناوری در استان در سطح عالی قرار دارند؛ از این رو ضرورت دارد که بستر مناسب برای توسعه دیگر علوم نیز فراهم شود.
یاری فر ضمن انتقاد از واگذاری پروژه های قابل اجرا توسط نیروهای بومی به شرکت های خارج از استان اضافه کرد: برگزاری کارگاههای کارآفرینی در چین موجب شده است که این کشور در ثبت اختراعات از کشور آمریکا پیشی بگیرد و با این حال ضرورت دارد که این کارگاهها در سطح مدارس و دانشگاههای استان لرستان برگزار شوند؛ البته پارک علم و فناوری در این زمینه ورود پیدا کرده است.
وی در ادامه با ابراز تاسف نسبت به کم لطفی آموزش و پرورش استان در قبال دانش آموزی خرم آبادی نفر سوم جشنواره خوارزمی افزود: اینکه دانش آموزی در خرم آباد با این امکانات در جشنواره خوارزمی مقام سوم را بیاورد و حمایت نشود جای تاسف دارد.