به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، صادق خرازی، رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان شب گذشته در سالن آمفی تئاتر دانشگاه یزد گفت: سه عنصر مهم و اساسی در مقطع فعلی جمهوری اسلامی دارای تاثیر و تاثر متفاوت است که شامل عناصر مردم و رهبری، امنیت، موقعیت جمهوری اسلامی است.
وی افزود: ما در منطقه ای زندگی می کنیم که محال است بدون ایران امنیت منطقه برقرار شود و 67 درصد منابع گاز جهان در کنار ما است.
رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان خاطرنشان کرد: محال است در خاورمیانه طرحی رخ دهد و جایگاه ایران شناخته نشود و تمامی کسانی که دستی در آتش دارند، این موقعیت برتر جمهوری اسلامی را می شناسند که این نتیجه تلاشی است که مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران برای خود بوجود اورده است.
خرازی تصریح کرد: خاورمیانه بر پایه سه کشور استوار است که ایران و مصر و ترکیه سه کشور تاثیرگذار در منطقه هستند.
وی ادامه داد: سازمان ملل متحد خلاصه و عصاره و چکیده تلاش تاریخ زندگی مشترک متفکران و سیاستمداران و نخبگان جهان است و این ضرورت بزرگ زندگی انسان و بشر بوده است و از متن تمام جنگ ها و ستیزها سازمانی به این نام متولد می شود؛ اما باید پرسید که چه اتفاقی می اقتد که انسان امروز مهمترین دغدغه خود را امنیت می داند؟!
رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان گفت: تحول و تنوع و تکثر زمانی می تواند کارساز باشد که با صدای بلند آرمان خواهانه مدعی استقلال، امنیت و پیشرفت جامعه خود باشد و این امروز این در راس مردم تجلی پیدا می کند.
خرازی بیان کرد: شعار تحریم انتخابات بی تردید از اردوگاه فکر کسانی است که اگر بخواهند اغماض و تصامح کنند می توان گفت که خیرخواه ملت ایران نیستند.
وی افزود: رای مردم بسیاری از توطئه ها و دشمنی ها را خنثی کرد و رابطه ای بزرگ بین رای مردم و توسعه، تحقق جامعه مدنی، عدالت وجود دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت.
رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان بیان کرد: مثلثی در خاورمیانه وجود دارد که ایالات متحده آمریکا، لابی اعراب و کسانی که دل انها نمی خواهد ایران به شکل دیگر باشد و دقیقا همان مثل در ایران نیز وجود دارد و کسانی که نمی خواهند پیشاهنگان اندیشه استقلال طلبانه و مدعیان تفکر جامعه مدنی به جمع بندی برسند.
خرازی گفت: اگر روزی شعار داده می شد که ما باید قبل از حضور در صندوق های رای باید تکلیف خود را مشخص کنیم جواب نگرفتیم؛ اما زمانی جواب گرفتیم که توانستیم مشارکت مردمی جدید را بوجود بیاوریم و بیشترین گفتمان ها مربوط به دوم خرداد بود و این آرمان بزرگی است.
وی افزود: جامعه مدنی مفهومش این است که انسان و همه فضیلت های ناگفته او به عنوان یک شهروند از حاکمیت حق مطالبه دارد و اگر این چنین فکر کنیم به فکر بلند ایرانی می رسیم و تنها راه ماندگاری و ادامه حیات سیاسی تجلی پیدا کردن حقوق انسان در معارفی است که حق خود می داند.
رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان گفت: ما با هر انتخاباتی چند گامی به جلوتر رفتیم.
خرازی در ادامه در پاسخ به دانشجویی در خصوص ابتدای گفت و گوی تمدن ها از زمان پیامبر اکرم(ص) و محور شرارت خواندن ایران در زمان دولت اصلاحات بیان کرد: اسلام سرچشمه گفت و گو و نبی اکرم(ص) نماد و الگو اخلاق بوده است؛ اما گفت و گوی تمدن ها گفت و گوی حق و باطل نیست بلکه گفت و گوی بین نخبگان و صاحب نظران جوان است که مورد غفلت واقع شده اند.
وی افزود: این بحث ها مربوط به ضرورت ها است و دولت اصلاحات نیز قطعا با هماهنگی نظام و نظر مقام معظم رهبری آن را بیان کردند و ایشان در جریان کل موضوع بودند اما متاسفانه ما گفت و گو تمدن ها را جدی نگرفتیم و طرف مقابل نیز ان را جدی تر گرفت.
رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان خاطرنشان کرد: وقتی که باب گفت و گو بسته می شود، زبان زور جای خود را پیدا می کند و اگر این بحث را به غیر از خاتمی مطرح کرده بود را حلوا حلوا می کردند.
خرازی تصریح کرد: فتنه دو روی سکه داشت و کسانی که کاغذ پاره را به مردم گفتند و چند صد دلار پول مردم را بردند و با تندروی وضعیت دیگری را بوجود آوردند آیا آنها درست می رفتند؟!
وی ادامه داد: معیار ما، دین و اعتقاد ما این است که عاقبت خود را برای دنیای دیگر داشته باشیم.
رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان گفت: ما روحیه سلطه ستیزی شما را تحسین می کنیم و استقلال کشور ما نیز به واسطه همین روحیه است؛ اما بپذیریم که عدهای برای اینکه خیانت خود را رو کنند فرار رو به جلو کردند.
خرازی گفت: فتنه دو روی سکه است و دو جریان کشور را می تواند نابود کند که باید مراقب باشیم که اندیشه های التقاطی ترجمه شده غربی ها ذهن ما را خراب نکند و از طرف دیگر نیز اندیشه های تحریف شده کسانی که دنبال روابط صلح آمیر هستند را نفهمیم.
وی افزود: هوش سرشار از نبوغ رهبری جلو بسیاری از مسائل را گرفت و روز تاریخ برای این قضیه سخن خواهد گفت.
رئیس شورای مرکزی حزب ایرانیان بیان کرد: آزادی همزاد انقلاب اسلامی در ایران بوده است و معتقدم که دموکراسی همزاد انقلاب اسلامی و طلیعه انقلاب در 22 بهمن است و اگر کسی بخواهد آن را پدیده تحول دوم خرداد بداند، ظلم کرده است؛ اما دوم خرداد حماسه خاصی بود که رهبری نیز از ان یاد کردند.
خرازی بیان کرد: زمانی که دولت را تحویل احمدی نژاد دادیم فقط با دو کشور آمریکا و اسرائیل رابطه نداشتیم؛ اما در دوران احمدی نژاد این متفاوت شد.