آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۱۵۲

تخت‌روانچی وارد اسلوونی شد

معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه به منظور انجام یک دیدار رسمی از اسلوونی و رایزنی با همتای اسلوونیایی خود، وارد لوبلیانا پایتخت اسلوونی شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان سه شنبه شب (24 آذر 94) به منظور انجام یک دیدار رسمی 2 روزه از اسلوونی و رایزنی با همتای اسلوونیایی خود و تعدادی از مقامات این کشور، وارد لوبلیانا پایتخت اسلوونی شد.

 

معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان در این سفر در گفت‌وگو با معاون وزیر امور خارجه و دیگر مقامات سیاسی و پارلمانی اسلوونی، ضمن مرور آخرین وضعیت مناسبات دو کشور در کلیه زمینه‌های سیاسی، پارلمانی، اقتصادی و فرهنگی، پیرامون راه‌های گسترش همکاری‌ها رایزنی و تبادل نظر خواهد کرد.

 

دیدار و رایزنی با مقامات اقتصادی دولتی و بخش خصوصی اسلوونی پیرامون تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور نیز از دیگر برنامه‌های روانچی در لوبلیاناست.

 

رایزنی پیرامون تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز ‌از دیگر محورهای مذاکرات روانچی و مقامات اسلوونیایی در این سفر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار