به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، رسول منتجبنیا، قائممقام حزب اعتماد ملی، شب گذشته با حضور در دانشگاه سیستان و بلوچستان به سخنرانی در بین دانشجویان این دانشگاه با موضوع «نقش دانشجویان در انتخابات آینده» پرداخت.
وی در این جلسه که با دعوت تشکل پرحاشیه و تندروی دانشگاه صورت گرفته بود، گفت: اکنون در آستانه انتخابات قرار داریم و متاسفانه جامعه عاری از حساسیت است؛ در حالی که باید این حساسیت وجود داشته باشد تا بر شور انتخاباتی افزوده شود.
قائممقام حزب اعتماد ملی در خصوص ورود سیدحسن خمینی به انتخابات مجلس بیان کرد: سیدحسن خمینی شخصیتی ارزشمند است که نظرات صائبی دارد و او باهوش، وزین و باوقار بوده و یادآور امام راحل است و ورود وی به انتخابات مجلس خبرگان، شور و هیجان را بیشتر خواهد کرد.
منتجب نیا ادامه داد: وی میتواند در خبرگان منشأ خیر و برکت باشد او بیشتر از هر کس محافظ خط امام است و اسرار امام را میداند تعصب و حساسیت بیشتری نسبت به دیدگاههای امام دارد؛ البته افرادی نظیر آیت الله بجنوردی و آیت الله محقق نیز میتوانند با ورود به صحنه انتخابات وزن و اعتبار مجلس خبرگان را بالا ببرند که این امر، به نفع نظام و انقلاب است.
وی با اشاره به تخریب نمازخانه اهل سنت در تهران اظهار داشت: تخریب نمازخانه اهل سنت در پونک تهران کاری ناپسند و زشت بوده است، باید کشور به جایی برسد که در کنار هر مسجد شیعه یک مسجد سنی و در کنار هر مسجد سنی یک مسجد شیعه وجود داشته باشد.
منتجبنیا با بیان اظهاراتی تند نسبت به نمایندگان مجلس نهم مبنی بر اینکه اکثر نمایندگان مجلس نهم شایستگی نمایندگی ندارند، گفت: عملکرد بسیاری از نمایندگان مجلس نهم اصلا قابل دفاع نیست چنین افرادی شایستگی نمایندگی ندارند و قطعا مطمئن هستیم که مردم ما با حساسیت خود، به کسانی که چوب لای چرخ دولت میگذارند، رأی نخواهند داد و مجلس آینده مجلسی معتدل خواهد بود دلیل این که اصولگرایان مجلس نهم را به دست گرفتند، عدم ورود اصلاحطلبان به انتخابات مجلس نهم بود.
وی در ارتباط با نظارت بر رهبری بیان داشت: در قانون اساسی کلمه نظارت بر رهبری وجود ندارد؛ اما در اصل 111 آمده است که هرگاه رهبر از انجام وظایف قانونی خود ناتوان شود مکانیزمی برای انتخاب رهبری طراحی شود تشخیص این امر که رهبر ناتوان شده باشد یا خیر، با خبرگان است لذا یکی از وظایف خبرگان تحقیق در خصوص توانایی رهبری است حال ممکن است دیگران از لفظ نظارت استفاده نکنند اما طبق قانون اساسی خبرگان این وظیفه را دارند.
قائم مقام حزب اعتماد ملی افزود: ما نسبت به شورای نگهبان انتقاد داریم و انتقاد خود را دوستانه بیان میکنیم حتی نسبت به رئیس جمهوری که منتخب ما بوده هم این کار را کردهایم؛ اما تخریب را جدای از انتفاد میدانیم وقتی نظام مقدس است، ارکان آن نیز باید مورد حمایت باشند؛ اما هیچ کس غیرقابل انتقاد نیست کسانی که تخریب میکنند، نشان از افراطی گری و بی انصافی آنان است.
لازم به ذکر است، حضور منتجبنیا در دانشگاه سیستان و بلوچستان در حالی رخ داده است که سخنرانی هفته قبل وی در شهر کرج به دلیل تجمع اعتراضی مردم این شهر علیه وی لغو شده بود و وی در حالی به زاهدان آمده است که پیش از او حضور شکوریراد در دانشگاه سیستان و بلوچستان موجب تشنج شدید در دانشگاه و شهر شده بود.
همچنین مسئولان دانشگاه پیش از حضور شکوری راد در دانشگاه از تشکل تندرو تعهدی مبنی بر عدم تشنج در مراسم گرفته بودند که به نظر میرسد هیچ اقدامی در راستای تعهد گرفته شده صورت نگرفته است.
دموکراسی درسته که بر مبنای انتخاب مردمه ... و انتخاب مردم بر اساس شناختشون ... اما یک آفت داره و اونم اینه که افرادی به واسطه هایی غیر از سلامت اخلاقی و سیاسی و پشتکار و دلسوزی و .... بتونن خودشون رو به مردم بشناسونن ... مثلا با خرج مبالغ زیاد برای تبلیغات ... و متاسفانه در انتخابات مجلس نظارت بر این آفت بسیار سخت تر هم میشه ...