کد خبر:۴۷۰۶۱۳

«منتجب نیای ناامید از کرج» به دانشگاه سیستان و بلوچستان رفت

حضور منتجب‌نیا در دانشگاه سیستان و بلوچستان در حالی رخ داده است که سخنرانی هفته قبل وی در شهر کرج به دلیل تجمع اعتراضی مردم این شهر لغو شده بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، رسول منتجب‌نیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی هفته گذشته با دعوت تشکل تندروی دانشگاه سیستان و بلوچستان برای سخنرانی در میان دانشجویان با موضوع «رسالت دانشجویان در انتخابات پیش رو»، به زاهدان آمد.

 

منتجب‌نیا به دعوت یک تشکل دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان به این دانشگاه دعوت شده و این دعوت نیز در پی حضور افراد حاشیه‌ساز و تندروی اصلاح‌طلب مانند علی شکوری راد و آذر منصوری صورت گرفت.

 

منتجب‌نیا در این جلسه با پیروی از خط فکر آشکار امروز اصلاح‌طلبان کشور، به شورای نگهبان تاخت و گفت: ما نسبت به شورای نگهبان انتقاد داریم و انتقاد خود را دوستانه بیان می‌کنیم، حتی نسبت به رئیس جمهوری که منتخب ما بوده هم، این کار را کرده‌ایم؛ اما تخریب را جدای از انتقاد می‌دانیم.

 

البته باید گفت که این ادبیات نرم منتجب‌نیا در حالی بیان شده است که  پس از اتفاقات جلسه شکوری‌راد در این دانشگاه که به دلیل سخنان تند وی به تشنج و درگیری کشیده شد، احتمالا از جانب مسئولان برگزاری مراسم توجیه شده بود.

 

 

قائم مقام حزب اعتماد ملی در این جلسه به سمت انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز که مد نظر اصلاح‌طلبان قرار گرفته، دست درازی کرد و همراه با جریان خاص که به سمت بیت امام نظر دارند، گفت: سیدحسن خمینی شخصیتی ارزشمند است که نظرات صائبی دارد و او باهوش، وزین و باوقار بوده و یادآور امام راحل است و ورود وی به انتخابات مجلس خبرگان، شور و هیجان را بیشتر خواهد کرد.

 

منتجب نیا ادامه داد: وی می‌تواند در خبرگان منشا خیر و برکت باشد. او بیشتر از هر کس محافظ خط امام است و اسرار امام را می‌داند. تعصب و حساسیت بیشتری نسبت به دیدگاه‌های امام دارد؛ البته افرادی نظیر آیت الله بجنوردی و آیت الله محقق نیز می‌توانند با ورود به صحنه انتخابات وزن و اعتبار مجلس خبرگان را بالا ببرند که این امر، به نفع نظام و انقلاب است.

 

قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: البته وی با زیرکی فراوان در این جلسه به مسئله نظارت بر رهبری نیز اشاره کرد و گفت: در قانون اساسی کلمه نظارت بر رهبری وجود ندارد؛ اما در اصل 111 آمده است که هرگاه رهبر از انجام وظایف قانونی خود ناتوان شود، مکانیزمی برای انتخاب رهبری طراحی شود . تشخیص این امر که رهبر ناتوان شده باشد یا خیر، با خبرگان است؛ بنابراین یکی از وظایف خبرگان تحقیق در خصوص توانایی رهبری است؛ حال ممکن است دیگران از لفظ نظارت استفاده نکنند؛ اما طبق قانون اساسی خبرگان این وظیفه را دارند.

 

 بیان این مسئله آن هم پس از سخن گفتن از انتخابات مجلس خبرگان و حضور سیدحسن خمینی در انتخابات همان خط فکری خاصی است که هاشمی رفسنجانی به راه انداخته است.

 

وی همچنین در این جلسه با توهین به رای ملت و شعار انتخاباتی مجلس را که با رای مستقیم مردم تشکیل شده است غیرمردمی خواند و گفت: عملکرد بسیاری از نمایندگان مجلس نهم اصلا قابل دفاع نیست چنین افرادی شایستگی نمایندگی ندارند و قطعا مطمئن هستیم که مردم ما با حساسیت خود، به کسانی که چوب لای چرخ دولت می‌گذارند، رأی نخواهند داد و مجلس آینده مجلسی معتدل خواهد بود.

 

البته منتجب نیا در سخنانی مزحک اعلام کرد: دلیل این که اصولگرایان مجلس نهم را به دست گرفتند، عدم ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات مجلس نهم بود.

 

اما دروغ بزرگ و سخنان غیرواقع وی که به ایجاد اختلاف در بین مذاهب، آن هم در استان سیستان و بلوچستان می‌انجامد سخن گفتن از ماجرای مسجد اهل سنت تهران است که منتجب نیا با عدم اطلاع به ماجرا سخنانی ضد وحدت برای آن بیان کرد.

 

سخن گفتن از مسائل مذهبی اهل سنت آن هم در آستانه انتخابات اقدامی تاکتیکی است که تنها از جانب اصلاح طلبان و آن هم با هدف جمع کردن رای صورت می‌گیرد و اینبار نیز این اقدام از جانب اصلاح‌طلبان صورت گرفته است.

 

باید گفت ورود افراد با تفکرات تند و مخرب به فضای دانشگاه بسیار خطرناک است که تنها موجب تشنج و نگرانی در سطح دانشگاه و استان سیستان و بلوچستان شده است.

 

حضور منتجب‌نیا در دانشگاه سیستان و بلوچستان در حالی رخ داده است که سخنرانی هفته قبل وی در شهر کرج به دلیل تجمع اعتراضی مردم این شهر علیه وی لغو شده بود و وی در حالی به زاهدان آمده است که پیش از او حضور شکوری‌راد در دانشگاه سیستان و بلوچستان موجب تشنج شدید در دانشگاه و شهر شده بود.

 

همچنین مسئولان دانشگاه پیش از حضور شکوری راد در دانشگاه که قبل از منتجب‌نیا به زاهدان آمده بود، از تشکل تندرو تعهدی مبنی بر عدم تشنج در مراسم گرفته بودند که به نظر می‌رسد هیچ اقدامی در راستای تعهد گرفته شده صورت نگرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار