
کد خبر:۴۷۰۶۸۲
با اعطای روادید توسط آمریکاییها؛
کامران نجفزاده خبرنگار ایران در مقر سازمان ملل شد
وزارت خارجه آمریکا بالاخره به کامران نجفزاده و خانوادهاش روادید داد تا او بهعنوان خبرنگار و مدیر دفتر صدا و سیما در نیویورک مشغول بهکار شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روادید نجف زاده هم مانند نوباوه و غرقی نمایندگان اسبق صدا و سیما در نیویورک از نوع سی 2 یعنی یکبار ورود است و از 25 مایلی سازمان ملل هم نمی تواند خارج شود.
در سالهایی که صداوسیما در نیویورک نمایندگی دارد، فقط ابراهیم شکوری توانسته روادید چند بار ورود بگیرد و با خانوادهاش سه بار به تهران آمده و بازگشته است. او حتی خانواده خود و همسرش را هم به نیویورک برده است. حالا باید دید که آیا نجف زاده هم خواهد توانست چنین تعاملی را با آمریکایی ها صورت دهد.
نجفزاده که درحال حاضر سرپرست گزارشگران واحد مرکزی خبر است، پیش از این خبرنگار صدا و سیما در پاریس هم بوده است. او بايد تا ٣ هفته ديگر در نيويورك باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
با این خوش خدمتی که کامران دراین چند سال به اصلاحطلبان و کدخداش کرده حقش بود که به این امتیاز و آرزویش برسد
پاسخ
هانا
۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۶
کدوم خوش خدمتی ؟؟ بنده خدا اتفاقا هم حرفه ایه و هم بنظرم بی طرف..