به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، مراسم رونمایی از کتاب «ابو مریم» شب گذشته با حضور مردم ولایت مدار اهواز، جمعی از همرزمان شهید تقوی و خانواده شهید تقوی در مسجد صاحب الزمان(عج) برگزار شد.
حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان در این برنامه بیان داشت: یکسال پیش شهید تقوی فر مزد و اجرش را از خداوند متعال دریافت کرد، پایان یک عمر مبارزه و جهاد در راه خدا با زبان روزه و در دفاع از حرم عسکریین.
وی با بیان اینکه چه چیزی از این بالاتر که شهیدی با تاسی به مولا امیر المومنین علی(ع) به شهادت برسد، گفت: چه بسا در لحظه شهادت ندای فزت و رب الکعبه از این شهید شنیده شده باشد.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان با اشاره به برگزاری مراسم نخستین سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم عنوان کرد: برگزاری باشکوه این مراسم تجدید خاطره ای از روز باشکوه تشییع این شهید است.
وی بیان کرد: مراسم رونمایی از کتاب «ابو مریم» یک برنامه بی ریای مسجدی است که فقط با عشق به این شهید برگزار شد تا استقبالی از نخستین سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم باشد.
حجت الاسلام شفیعی با اشاره به ارزشی بودن بانیان این مراسم افزود: گردآورنده این کتاب یکی از خانواده شهدا است و سعی کرده که با گردآوری این کتاب از حرکت فرهنگی شهدا تجلیل کند.
وی با بیان اینکه این کار مکتوب برای عرض ارادت به شهید تقوی اسا و ما آن را مانند ران ملخی به آستان مقدس شهید تقدیم می کنیم، بیان داشت: امیدوارم عزت و سربلندی امت اسلامی را به برکت خون شهیدان ببینیم و انقلاب اسلامی را به برکت خون همین شهیدان به حضرت صاحب الامر تقدیم شود و مستضعفان مالک این حکومت شوند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان: در پایان افزود: به همه ی شهیدان و امام شهیدان درود می فرستیم و امیدواریم همانطور که امام خمینی(ره) گفتند این باب(شهادت) مسدود نباشد و مشتاقان این مسیر همچنان در آن قدم بردارند و شاهد آن باشیم که روزی این انقلاب به دست همین بزرگواران به صاحب الزمان(عج) تقدییم شود و وعده ی خداوند محقق شود و مستضعفان وارثان زمین شوند.
در ادامه این مراسم مرادی، همسر مکرمه شهید مدافع حرم شید حمید تقوی فر عنوان کرد: ویژگی بارز وجود شهید تقوی فر که کمتر مورد توجه قرار گرفته است، توجه و اهمیت دادن ایشان به مقوله فرهنگ بود، و همین ویژگی ایشان بود که سبب سرو سامان گرفتن این جلسه شده است.
وی ادامه داد: در زمانی که مسئله ادامه تحصیل من مطرح بود، ایشان پیشنهاد داد در حوزه مدیریت فرهنگی تحصیل کنم. در رابطه با فرهنگ شهید تقوی فر معتقد بود اگر ما بتوانیم فرهنگ اسلام و شیعه را – که شهید از آن با عنوان فرهنگ عاشورایی یاد می کرد- گسترش دهیم و کسانی باشند که این فرهنگ عاشورایی را ترویج دهند حتی فراتر از مرزهای کشور، باعث می شود دیگر حتی نگران سرباز نباشیم چراکه با شناخت این فرهنگ سربازهایی از پیر و جوان ساخته خواهند شد. در واقع بحث ایشان انسان سازی بود.
همسر شهید تقوی فر تصریح کرد: شهید تقوی فر اینطور معتقد بودند که ما میرویم میجنگیم و آن جلو کار حسینی میکنیم شما که می مانید باید کار زینبی کنید و آن ترویج فرهنگ عاشورایی است.
حاج عباس سرخیلی، همرزم شهید نیز در مراسم رونمایی از کتاب «ابو مریم»، با بیان خاطراتی از شهید تقوی فر به معرفی آن شهید بزرگوار پرداخت و عنوان کرد: جامعه امروز ما به شهیدانی همچون حاج حمید تقوی فر و سردار همدانی ها نیاز دارد. تاا این خون ها ریخته نشود جامعه زنده نخواهد شد. شهید کشوری در بخشی از وصیت نامه اش آورده است « همه ی انسان ها دفتر زندگی شان با مرگ پایان میگیرد مگر مردان حق که با مرگشان دفتر زندگی شان آغاز می شود».
وی گفت: درست است که زنده نگه داشتن یاد شهدا عین شهادت است اما ما امروز جمع نشده ایم که تنها یادی از شهید داشته باشیم، شهدای بسیاری داده ایم تا انقلاب حفظ شود؛ باید ببینیم امروز کجا هستیم. در دوران دفاع مقدس ما در محاصره ی کامل بودیم؛ اما امروز در سواحل مدیترانه میجنگیم این قدرت جمهوری اسلامی را نشان می دهد که از خون شهیدان بدست آمده است نباید به راحتی از آن بگذریم.
همرزم شهید تقوی فر ادامه داد: امروز ما همه پشت رهبری هستیم و از مسئولین یک چیز می خواهیم و آن حمایت از رهبری در عمل است. ما به پشتوانه خون شهیدان نمی پذیریم که حرف رهبر عمل نشود. اجازه نخواهیم داد دشمن آنچه را در میدان نبرد به دست نیاورده روی کاغذ بدست آورد، باید مو به مو آنچه رهبری حکم کرده اند، اجرا شود.
وی در پایان با تاکید براینکه اگر میخواهیم حافظ خون شهدا باشیم باید پشت سر رهبری حرکت کنیم، تصریح کرد: اگر طالب شفاعت شهدا هستیم باید حافظ خونشان باشیم، بدین معنا که از استقلال کشور دفاع کنیم . و دفاع از استقلال کشور یعنی ممانعت از نفوذ بیگانه.
در ادامه سجاد محمدی گردآورنده کتاب با اشاره به بیان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «فرهنگ شهادت فرهنگ تلاش کردن با سرمایه گزاری از خود برای اهداف بلند مدت مشترک بین همه مردم است، بیان داشت: ایشان میفرمایند «البته در مورد شهدای ما آن اهداف مخصوص ملت ایران نیست، برای دنیای اسلام بلکه برای جهان بشریت است».
محمدی گفت: شهید تقوی فر یکی از مصادیق برجسته ی این بیان است. او شخصیتی فرامنطقه ای و بین المللی داشت. همانطور که در بخش سوم کتاب که شامل پیام هایی است که در پی شهادت ایشان صادر شده شاهد دو پیام هستیم که یکی از سوی جماعت اسلامی کردستان عراق و دیگری از طرف یاران جنبش 14 فوریه بحرین است. در حالی که عمده فعالیت شهید در مناطق سامرا و بغداد بوده است.
وی افزود: مقام معظم رهبری در جایی شهادت را هدیه الهی عنوان می کنند و از شهادت به عنوان مرگ تاجرانه و مرگ انسان های زرنگ تعبیر می کنند. با دقت در زندگی شهید حاج سید حمید تقوی فر می بینیم که او پس از سالها جهاد و تلاش و شب زنده داری و روز روزه داری شایسته این هدیه الهی شد.
در پایان مراسم از کتاب «ابو مریم» با حضور همسر و برادران شهید رونمایی شد.
لازم به ذکر است، کتاب «ابو مریم» توسط سجاد محمدی گردآوری شده و دارای پنج فصل است. فصل اول شامل 85 خاطره از سرکار خانم مرادی همسر شهید است. فصل دوم متن سخنرانی مهمی از شهید است که برای اولین بار چاپ میشود و همچنین مصاحبه خبرگزاری تسنیم با شهید در این فصل دیده می شود.
فصل سوم دربردارنده ی پیام هایی است که در پی شهادت حاج سید حمید تقوی فر صادر شده است. در فصل چهارم اشعاری را که در وصف ایشان سروده شده میخوانیم و فصل پنجم آلبوم عکس از نوجوانی تا شهادت سردارحاج سید حمید تقوی فر را در بر دارد.
یادآور می شود، مراسم یکمین سالگرد شهادت سردار حاج سید حمید تقوی فر جمعه چهارم دی ماه از ساعت 9 تا 11 صبح در حسینیه عاشقان ثارالله اهواز برگزار خواهد شد.