آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۷۷۲

دستور وزارت بهداشت به تولیدکنندگان مایعات اسیدی و قلیایی

معاون آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: شرکت‌‌های تولیدی مایعات اسیدی و قلیایی، باید از قفل کودک و بسته بندی غیر جذاب در بسته بندی محصولات‌شان استفاده کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان و غذا و دارو، دکترمصطفی اسماعیلی معاون آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: گرچه نظارت بر تولید محصولاتی مانند لوله و چاه بازکن در حیطه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست، اما شرکت‌های مذکور را ملزم به عدم استفاده از رنگ‌های جذاب و بکارگیری قفل کودک در بسته بندی‌ها کرده‌ایم.



وی با استناد به آمارهای ارائه شده از برخی بیمارستان‌های تخصصی کودکان در خصوص افزایش مصرف ناگهانی مایعات اسیدی و قلیایی و لوله بازکن‌ها توسط کودکان به دلیل داشتن رنگ‌های جذاب بسته بندی‌ها اظهار داشت: بخشنامه عدم استفاده از رنگ‌های جذاب و بکار گیری قفل کودک در بسته بندی‌های اینگونه مواد، که مربوط به سال 92 بوده است را دوباره و حدود چند ماه قبل به معاونین غذا و داروی سراسر کشور ابلاغ کردیم تا شرکت های تولیدی این محصولات را جهت افزایش ایمنی ملزم به استفاده از قفل و درپوش کنند.



معاون آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نظارت برشوینده‌هایی که تماس مستقیم با بدن ندارند در حیطه اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت است، بیان داشت: در همین راستا در خصوص محلول‌های لوله بازکن که مشمول اخذ پروانه ساخت از این اداره کل نیستند نیز طی نامه‌ای مراتب به سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام شده است.



اسماعیلی همچنین اضافه کرد: هفته آینده با تولیدکنندگان و صنایع مرتبط با این محصولات، جلسه‌ای برگزار خواهد شد تا ضوابط با تاکیدی بیشتر برای آنها یادآوری شود.



وی در ادامه به بخشنامه دیگری نیز اشاره کرد و گفت: شرکت‌های تولید کننده جرم‌گیر، سفید کننده و محصولات مشابه مجاز به کاربرد اسانس در این قبیل شوینده‌ها نبوده و معاونان غذا و دارو موظفند با صدور مجوز برای مایعات اسیدی معطر، مخالفت کنند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار