به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام عابدین درویشپور در جمع خبرنگاران در رابطه با وحدت حوزه و دانشگاه گفت: حوزه و دانشگاه دو نهاد اثرگذار در جمهوری اسلامی ایران هستند که همواره در عرصههای مختلف حاکمیت دینی منشأ اثر و دارای خدمات فراوانی بودهاند.
وی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) در روایتی درباره علم میفرماید: علم آمیزش و آمیختن معرفتها و ادامه دادن تجربهها و زیادی در عقلانیت است، ادامه داد: پیوند بین علوم دینی و علوم جدید پیوند مبارکی است که در حقیقت تلفیق بین دین و تجربههای اندیشمندان دینی است.
دبیر ستاد اقامه نماز استان لرستان تاکید کرد: وحدت حوزه و دانشگاه که توسط استاد حوزه و دانشگاه، شهید مفتح، شهید مطهری و دیگر اندیشمندان و صاحبنظران نظام مقدس جمهوری اسلانی صورت گرفت، نقطه عطفی در جهت پیشرفت اهداف مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.
حجت الاسلام عابدین تصریح کرد: ما در وحدت حوزه و دانشگاه بهدنبال وحدت موضوع و روش نیستیم؛ بلکه بهدنبال تلفیق نقطه نظرات دینی و استفاده از تجارب دانشگاهیان هستیم که سبب ارتقاء علمی و فرهنگی کشور میشود.
درویشپور عنوان کرد: اخلاق حوزویان و متانت و بزرگواری دانشگاهیان همواره الگویی برای دیگر کشورهای اسلامی است که این دو قشر اثرگذار با تعامل مناسب از نقطهنظرات یکدیگر در جهت ارتقاء تولید علم و فناوری همکاریهای لازم را داشتند.
دبیرستاد اقامه نماز استان لرستان عنوان کرد: در سالیکه با پیام مقام معظم رهبری به سال همدلی و همزبانی مزین شده است، وحدت حوزه و دانشگاه بهترین نمونه و الگو برای این شعار سال است.
وی با اشاره به اینکه تعامل حوزویان با دانشگاهیان و استفاده ار نقطه نظرات یکدیگر در عرصههای مختلف باعث شده است که تولید علم در کشو رشد فزایندهای داشته باشد، تصریح کرد: آنچه که در وحدت حوزه و دانشگاه لازم است، توجه ویژه به علوم انسانی است، اگر ما بتوانیم تعریف درستی از انسان سنتی و انسانی که مدنظر خداوند متعال است برای جامعه داشته باشیم، طبیعتاً آن علومی که مرتبط با این انسان است، میتواند علومی باشد که موجب گسترش بستر رشد و تعالی انسان میشود.
درویشپور تاکید کرد: یکی از آسیبهایی که در این میان وجود دارد اتکا کردن به ترجمه و نقطهنظرات علوم غربی است، گرچه پیامبر اکرم(ص) فرمود: علم را ولو در چین باشد بهدست بیاورید؛ اما در حقیقت برخی از علوم به ضرر انسان هستند به همین دلیل ما در ادعیه میخوانیم؛ «از خداوند کمک میخواهیم از علمی که نفعی برای ما ندارند»؛ بنابراین برخی از علوم هستند که نهتنها نفعی برای ما ندارند؛ بلکه ممکن است مضر نیز باشند.
دبیر ستاد اقامه نماز استان لرستان تصریح کرد: هدف از وحدت حوزه و دانشگاه این است که علوم مضر را از غیرمضر تشخیص داده و مشخص کنیم.