آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۱۹۶

نظرسنجی "پایش" درباره عوامل رکود اقتصادی در کشور

برنامه "پایش"، امشب با دو موضوع "آثار رکود اقتصادی موجود بر واحدهای تولیدی و زندگی مردم" و "تأثیرات جریمه دیرکرد بانکی بر بنگاه‌های اقتصادی" به روی آنتن می‌رود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛  برنامه پایش امشب 29 آذر با دو موضوع »آثار رکود اقتصادی موجود بر واحدهای تولیدی و زندگی مردم» و »تأثیرات جریمه دیر کرد بانکی بر بنگاه های اقتصادی» به روی آنتن می‌رود.

 

پس از تورم شدید سال91 ، اقتصاد ایران از اواسط سال 92 ، وارد رکود شد رکودی که پس از سال‌ها به شکل کمبود تقاضا در همه بازارها به طور فراگیر بر بازار ایران سایه افکنده و به قول بعضی فعالان اقتصادی، در ایران بی سابقه بوده است. در این شرایط، دانستن علل ایجاد این رکود و پیش بینی زمان پایان آن، ضروری به نظر می رسد. دکتر محمد قاسمی، اقتصاددان و معاون اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس در برنامه امشب پایش، ریشه های رکود موجود و زمان خروج از آن را تبیین و بررسی می‌کند. در بخش دوم برنامه نیز چند کارآفرین نمونه ملی در این خصوص که در شرایط رکودی، نظام بانکی با جریمه های دیرکرد چگونه تولیدکننده ها را تحت فشار قرار می دهند، گفتگو خواهند کرد.


سؤال نظرسنجی برنامه این هفته به این شرح است: به نظر شما کدام عامل در کاهش تقاضا و ایجاد رکود موجود در بازار مؤثرتر بوده است ؟

- مردم قدرت خرید ندارند 2- برای پساتحریم دست نگه داشته‌اند


بینندگان می‌توانند برای شرکت در این نظرسنجی عدد گزینه مورد نظر را به شماره پیامک 30000111 ارسال کنند.

 

برنامه "پایش "به تهیه‌کنندگی توحید آتشبار، کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیماست که یکشنبه‌ها بعد از سریال شبانگاهی و با اجرای کیا داوود اسفندیاری از این شبکه پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار