کد خبر:۴۷۱۵۸۸
دانشجوی فعال دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه بیرجند:

رفتار خصمانه نظامیان نیجریه به علت ترس از بیداری اسلامی بود

دانشجوی فعال دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه بیرجند گفت: حرکت خصمانه و نابخردانه نظامیان نیجریه و حمله به حسینیه بقیه‌الله و منزل رهبر شیعیان این کشور به علت ترس از بیداری اسلامی و گسترش تفکر انقلاب اسلامی بود.

محسن عظیمی، دانشجوی فعال دانشگاه علمی- کاربردی دانشگاه بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، ضمن محکوم کردن این حرکت خصمانه و نابخردانه نظامیان نیجریه و حمله به حسینیه بقیه‌الله و منزل رهبر شیعیان این کشور، گفت: این حادثه دلخراش که منجر به کشته شدن عده‌ای از مسلمانان شد با هدف ایجاد تفرقه بین مسلمانان شکل گرفته است.

 

وی افزود: این حرکات وحشیانه علیه مسلمانان نیجریه نشان از ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از گسترش اسلام ناب محمدی به سرتاسر جهان و بیدار شدن امت اسلامی دارد؛ بنابراین دست‌های شیطانی نمایان شده است.

 

این فعال دانشجویی گسترش تفکر انقلاب اسلامی که تفکری ظلم‌ستیز و آزادی‌خواه است را از دیگر دلایل وحشت رژیم‌های مستبد دانست و بر هوشیاری جهان اسلام در مقابل رفتارهای تفرقه افکنانه تأکید کرد.

 

عظیمی ادامه داد: باید امروز همگان برای حفظ کیان امت اسلامی، وحدت و انسجام را سرلوحه کار خود قرار دهیم و در این راستا قدم بگذاریم و در یک صف واحد مقابل تکفیری‌های تروریستی بایستیم.

 

وی با انتقاد از سران کشورهای افریقایی، بیان داشت: یکی از بزرگترین حوادث تروریستی در قلب افریقا رخ می دهد؛ چطور سیاستمداران افریقا و سایر مناطق جهان نسبت به این حادثه واکنش نشان نمی دهند و مجامع بین المللی و حقوق بشری که در کوچکترین حادثه‌ای در جهان موضع گیری می‌کنند چطور در مقابل این جنایت بزرگ سکوت اختیار کرده‌اند.

 

 این دانشجوی بسیجی با بیان اینکه همه باید به این حادثه اعتراض کنند و اعتراض خود را به  گوش جهانیان برسانند، تأکید کرد: باید مجامع حقوقی بین المللی نسبت به آزادی این عالم بزرگ اقدام و رهبران سیاسی و فکری نیجریه نیز باید در این زمینه همکاری کنند تا مطالبه آزادی شیخ زکزاکی محقق شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار