سمانه خسروی، فعال دانشجویی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، در خصوص سخن رئیس جمهور که نقد برجام را ممنوع دانسته، گفت: در طی دوسال اخیر که از حضور دولت یازدهم میگذرد همه چیز ممنوع است، حتی حرف حق زدن.
وی افزود: از ابتدایی که دولت برسر کار آمده جز اینکه درمقابل هر نقدی یک توهینی شنیدیم چیز دیگر ندیدیم درحالی که به نظرم این نقدها از سر دلسوزی بوده است.
فعال دانشجویی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که میفرمایند «تجربه نشان داده است که ما از اعتماد به آمریکاییها ضربه خوردهایم»، گفت: در طول تاریخ ایران این موضوع بارها اتفاق افتاده است و بنابراین باید هوشمندانه در هر زمینهای کار کرد.
خسروی ادامه داد: برجام به قول بسیاری از منتقدین دستاورد افتخار آمیزی نبوده است؛ اما از بد و بدتر، بد را انتخاب کردیم.
وی تصریح کرد: این دستاورد نه چندان قابل قبول هم تنها تلاش تیم این دولت، نبوده است؛ چرا که چنانچه اقتدار ملی، علمی و بحث غنی سازی 20 درصدی، که نشان از توانمندی ایران در عرصه هستهای است وجود نداشت دست تیم مذاکره کننده خالی بود و عملاً شاهد دادن امتیازهای بیشتری بودیم.
فعال دانشجویی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند متذکر شد: این غنی سازی 20 درصد که باتوان دانشمندان هستهای و به قیمت جان دادن بهترین نخبگان هستهای کشور تمام شد عامل موفقیت تیم مذاکره کننده بوده است.
خسروی گفت: کلید واژههایی چون نقد ممنوع بیشتر موجب میشود که واقعیتها مخفی بماند و چنانچه فضای شفافی وجود دارد چرا دولت درباره نقد مشکل دارد به هر حال روزی در تاریخ ایران نوشته خواهد شد که چنین سندی امضا شده است.
وی با بیان اینکه همه باید به اقتدار ملی فکر کنند؛ خاطرنشان کرد: مانند جریان ملی شدن صنعت نفت که موافقین و مخالفینی داشت این موضوع هم باید مورد نقد قراربگیرد؛ البته نقد درست، منصفانه و اصولی و نقدی که آب به آسیاب دشمن نریزد.