کد خبر:۴۷۱۷۷۱
فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند:

اقدام اخیر کنگره آمریکا یکی از نمونه‌های نقض برجام است/ تحریم‌های جدید نتیجه سیاست‌های کلی آمریکا است

فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت: هر قسمت از برجام که خلاف روال قانونی و ۹ شرط رهبر انقلاب باشد و اجرا شود، باید مورد نقد کارشناسان و صاحب نظران قرار گیرد تا جلوی انحراف‌های احتمالی گرفته شود.

نجمه زهدی، فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، در خصوص سخن رئیس جمهور که نقد برجام را ممنوع دانسته، گفت: این مورد خلاف قانون بوده چراکه برجام یک قانون است و در مجلس به تصویب رسیده و باید تا آخرین مرحله از سوی نمایندگان مردم به صورت دقیق مورد نظارت و ارزیابی قرار گیرد.

 

وی افزود: هر قسمت از برجام که خلاف روال قانونی و 9 شرط رهبری باشد و اجرا شود، باید مورد نقد کارشناسان و صاحب نظران قرار گیرد تا جلوی انحراف‌های احتمالی گرفته شود.

 

فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان این‌که قانونی که کنگره آمریکا مبنی بر محدودیت بازگشت مردم 38 کشور اروپایی از کشورهای ایران، عراق و سودان وضع  کرده در واقع نقض برجام است؛ گفت: باید نمایندگان دولت در این امر به صورت صریح به سازمان ملل متحد شکایت کرده و به نامه نگاری‌ها اکتفا نکنند؛ چراکه کشوری که چنین قانونی را وضع می‌کند بعید نیست که به بهانه‌های واهی آن را نیز اجرا کند.

 

زهدی تصریح کرد: با توجه به این‌که در مرحله اجرایی برجام هستیم این قانون، تحریمی علیه کشور ایران است.

 

وی گفت: در نهایت چنانچه برجام به نفع ایران یا به ضرر ایران باشد باید دید آیا طرف‌های مقابل به اجرای همه بند‌های این تفاهم نامه پایبند هستند و مسئولان ما نیز باید تمام شروط نه گانه رهبر معظم انقلاب را مواظبت کنند.

 

فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند مجدد تاکید کرد: اقدامات اخیر کنگره آمریکا یکی از نمونه‌های نقض برجام بوده و تحریم‌های جدید نتیجه سیاست‌های کلی آمریکا بوده که هرگز تغییر نمی‌کند و دور از انتظار نیست که در سال‌های آینده نیز تحریم‌های دیگری به بهانه‌های مختلف علیه کشور وضع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار