به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در بیانیهای ضمن محکومیت کشتار شیعیان نیجریه از دولت و دستگاه دیپلماسی خواست در دفاع از شیعیان نیجریه موضع قاطع و عزتمندی اتخاذ کند.
در ابتدای این بیانیه آمده است: با حوادث اخیر زاریاء نیجریه، نارداران آذربایجان و پاراچنار پاکستان صفحهای دیگر از مظلومیت مستضعفین تاریخ ورق خورد و فتنهای دیگر سر برآورد. باز نگاه معصومانه کودکان به خاک و خون رفت و ظلمی سترگ قلب آزادی خواهان و طالبان حقیقی صلح و اصلاح را به درد آورد.
این تشکل دانشجویی در ادامه بیانیه خود اعلام کرد: باری دیگر ابر سیاهی و جور، سایه قهرآلود خود را بر مردمانی انداخت که سالها زیر یوغ استعمار کثیف بریتانیا و جنگ طلبان زندگی دهشتناک و سختی را پشت سر گذاشتهاند و اکنون حکومت نفاق گونه شان با بی رحمی تمام برای به مضیقه کشاندن شیعیان دست به هر ابزار پستی میزند بلکه ایشان را از مسیر حقانیت مصرف سازند اما زهی خیال باطل . . .
انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر با ابراز تأسف از حوادث رخداده در نیجریه، گفت: حال این روزهای نیجریه حقیقت کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا را بار دیگر هویدا میسازد. مکتب عاشورا مکتب انسانهای آزادی خواهی است که با آرمان هیهات منالذله از جان و مال مایه میگذارند و مستضعفین را از سلطه مستکبرین میرهاند. خمینی کبیر یکی از این انسان ها بود که بار دیگر این ندا را در این زمانه فریاد زد و رهجویان حقیقت لبیکش گفتند. شیخ زکزاکی چون ابراهیم خلیل، حق گرایانه به دنبال مکتب حق میرود و در دیدار با خمینی کبیر، قرآنی هدیه میگیرد و مأمور میشود به تبلیغ این کتاب حقیقت نه به اجبار بلکه به عشق.
این تشکل دانشجویی با اشاره به اینکه نهضت اسلامی آفریقا با تلاشهای شیخ زکزاکی تهدیدی برای سردمداران کفر شده است، گفت: امروز با گذشت بیست سال از آن دیدار، نهضت اسلامی آفریفا به مثابه نهضت های اسلامی دیگر، تهدیدی برای سردمداران کفر میشود و فجیع ترین ابزارها را برای سرکوب شان به کار میبندند غافل از این که این سرکوب، تحرکی تازه به جنبش های اسلامی میبخشد.
انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه غم فاجعه دلخراش کشتار شیعیان نیجریه از طرفی و شرمندگی از اقدامات دولت اعتدال در قبال این مساله از سویی دیگر موجب آزردگی خاطرمی شود، اعلام کرد: اقدامات حداقلی توسط دستگاه دیپلماسی دولت به کشتار مسلمانان و شیعیان در انفجارهای سهمگین که مختصات آنها از سوی دشمنان قسم خورده این انقلاب تعریف میشود، مشاهده میشود و پیام تسلیتها به اشخاصی ابلاغ میشوند که خود این بلا را تدبیر کردهاند.
در ادامه این بیانیه آمده است: آری در فرهنگ دینی ما مظلوم بما هو مظلوم فارغ از جغرافیا و تاریخ و گرایش و آیین است و ستاندن حق او واجب، اما دولی که دستان دولت مردان شان آلوده به خون مردمشان است چه جای تسلیت دارند؟
در پایان بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر آمده است: جنبش دانشجویی داغدار از ستم های ناروا به شیعیان نیجریه و آذربایجان و پاکستان از دولت خدوم جمهوری اسلامی و دستگاه دیپلماسی خواستار موضع گیری قاطع و عزتمند در قبال این فجایع انسانی است.