کد خبر:۴۷۱۸۴۹
در نشست «می‌آید» مطرح شد

مشترکات، ادیان را در یک مسیر قرار می‌دهد

استاد دانشگاه ارمنستان گفت: خواهان یافتن تفاوت بین ادیان نیستم و مشترکات، ما را در یک مسیر قرار می‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، بعد از ظهر امروز نشستی باعنوان «می آید» با محتوای بررسی بازگشت به دو روایت اسلام و مسیحیت، توسط انجمن علمی زبان و ادبیات ارمنی و کانون فرهنگی انتظار در تالار امام خمینی دانشکده زبان های خارجی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

 

موسس گابوجیان، مدیر برنامه های انجمن کتاب مقدس ارمنستان و استاد تدریس علوم کتاب مقدس در دانشگاه ارمنستان در این جلسه نجات را هسته اصلی همه ادیان دانست و گفت: خواهان یافتن تفاوت بین ادیان نیستم. ما همه فرزندان یک خدا هستیم و مشترکات، ما را در یک مسیر قرار می دهد. ما درد مشترک و خوشبختی مشترک داریم.

 

وی با اشاره به ابدی بودن تصویر منجی افزود: اسلام ایمان دارد که خدا پیروزی نهایی بر دیگر ادیان را با او داده است. در واقع خداوند قبل از پایان زمان نجات دهنده را خواهد فرستاد و پادشاهی خداوند را برپا خواهد کرد و آنچه جالب است اینکه در تعالیم اسلام حضرت مهدی توسط مسیح یاری می شود.

 

علیرضا فهیم، استاد دانشگاه، نویسنده و مترجم هم در این جلسه موعود را از دید ادیان مختلف بررسی کرد و گفت: اسامی منجی در ادیان مختلف متفاوت است و هویت و مولفه های شخصیت منجی هم در ادیان مختلف دارای اشتراکات و اختلافاتی است.

 

وی سوالاتی پیرامون بحث تثلیث در مسیحیت عنوان کرد و به تاریخچه شکل گیری آن اشاره کرد و گفت: در رساله های اولیه انجیل مسیح خدا نیست و روح القدس هم خدا نیست.

 

وی در پایان سخنان خود به شواهدی از یگانگی خداوند در کتاب مقدس اشاره کرد.

 

در پایان جلسه سوالات حضار پیرامون منجی موعود در اسلام و مسیحیت پرسیده شد.

 

گابوجیان هم در پاسخ به این سوال که یاوران مهدی از شیعیان هستند یا ادیان دیگر گفت: این سوال مفهوم منجی را محدود می کند، اگر هر کدام از پیروان منجی را محدود به خود کنند، پس ما درباره نجات از سوی خداوند صحبت نمی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار