به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالرسول همتی گفت: اصلاح عادت های غلط غذایی و ارتقای سواد و دانش تغذیه ای، یک برنامه بین بخشی است و با همکاری و همیاری تمام ادارات و سازمان ها، امکان پذیر می شود.
وی استفاده از تمامی توانایی های میان بخشی برای حساس سازی، اطلاع رسانی و آموزش عمومی به افراد جامعه در اصلاح شیوه زندگی، به ویژه تغذیه سالم را در کاهش مولفه های خطر بیماری های غیر واگیر، موثر دانست.
همتی مصرف زیاد نمک و غذاهای فرآوری شده، شکر و قندهای ساده به ویژه انواع شیرینی ها، مصرف غذاهای سرخ شده و پر چرب از جمله غذاهای آماده و فست فودها را سه عامل اصلی در ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سرطان و دیگر بیماری غیرواگیر، برشمرد و ابراز امیدواری کرد با این بسیج ملی که در استان فارس هم با جدیت آغاز شده است و اطلاع رسانی مناسب، شاخص های سلامت در فارس، ارتقا یابد.
این مقام مسئول از همکاری سازمان آموزش و پرورش، بهزیستی، سازمان فرهنگی شهرداری، صدا و سیما، صاحبان صنایع غذایی و اتاق اصناف با دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برگزاری این بسیج ملی یاد کرد و یادآور شد: تمامی تلاش ها بر این است که این اقدامات، برای اصلاح الگوهای غلط غذای جامعه و کاهش بیماری های غیر واگیر، موثر باشد.