به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی حیدرنیا در رابطه با مصرف بیش از اندازه نمک و ارتباط آن با بیماریهای مختلف، اظهار داشت: مصرف بیش از اندازه نمک با فشار خون، سکته مغزی، بیماریهای قلبی عروقی و کلیوی در ارتباط مستقیم است بنابر این اصلاح الگوی غذایی برای افراد در جامعه بسیار حائز اهمیت به شمار میرود.
وی افزود: چاقی، پوکی استخوان، شکلگیری سنگهای کلیوی و سرطان معده از دیگر عوارض افزایش بیش از حد و اندازه نمک در برنامههای غذایی است لذا خانوادهها باید نسبت به این مسئله مهم و پیشگیری از مصرف نمک اضافه اهتمام داشته باشند.
متخصص پزشکی اجتماعی اضافه کرد: اضافه کردن نمک به غذا سر سفره، حین پخت غذا و آماده کردن آن، مصرف فستفودها، تنقلات شور همچون آجیل، ترشیجات حاوی نمک از جمله مواردی است که افراد را در ابتلا به بیماریهای مختلف مستعد میسازد.
حیدرنیا بیان داشت: مصرف غذاهای کنسروی و بستهبندی عدم مصرف محصولات لبنی کمنمک و توجه نکردن به محتوای نمک مواد غذایی هنگام خرید از علل بیش از حد دریافت نمک به شمار میرود.
وی تصریح کرد: افرادی که دارای بیماریهای زمینهای هستند نسبت به سایر افراد باید به موضوع تغذیه مناسب و کاهش مصرف نمک توجه بیشتری داشته باشند، همچنین اطلاعرسانی و آموزش در اصلاح عادت غذایی و عوامل خطر تغذیهای از موارد ضروری به شمار میرود که باید توسط رسانهها به مردم اطلاعرسانی شود.
پس چرا وقتي به پوست گوسفند مي خواهند نمك بزنند از نمك كوير استفاده مي كنند!
چون اين نمك هاي يددار باعث فاسد شدن اون ميشه
و يه مسئله ديگه قديم پيامبر نون و نمك مي خوردند به عنوان غذا ي اصلي.
من خودم از وقتي از نمك كوير استفاده مي كنم مزه اين نمك هاي يد دار مزه تلخي ميده واسم. باورتون ميشه
هرچه بگندد نمكش مي زنند واي به روزي كه بگندد نمك...
سخنان دكتر روازاده هم خالي از لطف نيستhttp://www.aparat.com/v/YAoMX/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1_%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87_(%D9%86%D9%85%DA%A9_%DB%8C%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D9%88_....)