کد خبر:۴۹۰۶۶۷
یک متخصص پزشکی اجتماعی عنوان کرد

نمک؛ عامل ابتلا به پوکی استخوان و سنگ کلیه

یک متخصص پزشکی اجتماعی نسبت به مصرف بیش از اندازه نمک هشدار داد و گفت: احتمال ابتلا به پوکی استخوان، سنگ کلیه و سرطان با مصرف بیش از اندازه نمک بیشتر می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی حیدرنیا در رابطه با مصرف بیش از اندازه نمک و ارتباط آن با بیماری‌های مختلف، اظهار داشت: مصرف بیش از اندازه نمک با فشار خون، سکته مغزی، بیماری‌های قلبی عروقی و کلیوی در ارتباط مستقیم است بنابر این اصلاح الگوی غذایی برای افراد در جامعه بسیار حائز اهمیت به شمار می‌رود.

 

وی افزود: چاقی، پوکی استخوان، شکل‌گیری سنگ‌های کلیوی و سرطان معده از دیگر عوارض افزایش بیش از حد و اندازه نمک در برنامه‌های غذایی است لذا خانواده‌ها باید نسبت به این مسئله مهم و پیشگیری از مصرف نمک اضافه اهتمام داشته باشند.

 

متخصص پزشکی اجتماعی اضافه کرد: اضافه کردن نمک به غذا سر سفره، حین پخت غذا و آماده کردن آن، مصرف فست‌فودها، تنقلات شور همچون آجیل، ترشیجات حاوی نمک از جمله مواردی است که افراد را در ابتلا به بیماری‌های مختلف مستعد می‌سازد.

 

حیدرنیا بیان داشت: مصرف غذاهای کنسروی و بسته‌بندی عدم مصرف محصولات لبنی کم‌نمک و توجه نکردن به محتوای نمک مواد غذایی هنگام خرید از علل بیش از حد دریافت نمک به شمار می‌رود.

 

وی تصریح کرد: افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند نسبت به سایر افراد باید به موضوع تغذیه مناسب و کاهش مصرف نمک توجه بیشتری داشته باشند، همچنین اطلاع‌رسانی و آموزش در اصلاح عادت غذایی و عوامل خطر تغذیه‌ای از موارد ضروری به شمار می‌رود که باید توسط رسانه‌ها به مردم اطلاع‌رسانی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
به نظرتون اين موادي كه به نام نمك مي خريم نمكه؟؟؟
پس چرا وقتي به پوست گوسفند مي خواهند نمك بزنند از نمك كوير استفاده مي كنند!
چون اين نمك هاي يددار باعث فاسد شدن اون ميشه
و يه مسئله ديگه قديم پيامبر نون و نمك مي خوردند به عنوان غذا ي اصلي.
من خودم از وقتي از نمك كوير استفاده مي كنم مزه اين نمك هاي يد دار مزه تلخي ميده واسم. باورتون ميشه
هرچه بگندد نمكش مي زنند واي به روزي كه بگندد نمك...
سخنان دكتر روازاده هم خالي از لطف نيستhttp://www.aparat.com/v/YAoMX/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1_%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87_(%D9%86%D9%85%DA%A9_%DB%8C%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D9%88_....)
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار