رئيس جمهور آمريكا بايد از ملت ايران عذرخواهي كند
حسن كامران در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه رابطه ما با آمريكا همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند، رابطه گرگ و ميش است، گفت: آمريكا همچنان ماهيت استكباري دارد و در امور داخلي ديگر كشورها مداخله ميكند؛ لذا اگر آمريكا امروز صحبت از مذاكره با ايران را مطرح ميكند بايد در وهله اول از مردم ايران عذرخواهي كرده و بدهيهاي خود را به ملت ايران بپردازد.
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس تاكيد كرد: پس از عذرخواهي رئيس جمهور آمريكا از ملت ايران است كه ميتوانيم موضوع مذاكره بين دو كشور را مطرح كنيم.
وي تصريح كرد: اگر موضع آمريكا همچنان موضع گردن كلفتي باشد، نشانه آن است كه اين كشور همچنان در پي استبداد و استعمارگري است و ملت ايران با دادن خونهاي بسيار نشان داده است كه زير بار استبداد نرفته و نخواهد رفت.
اين عضو فراكسيون اصولگرايي مجلس تاكيد كرد: اگر آمريكا بخواهد همچنان به روند گذشته خود ادامه داده و زورگويي را پيشه كند، شعار مرگ بر آمريكا پايدار خواهد ماند.
كامران در پايان گفت: در اين صورت هر كس در پي شعار ديگري به غير از اين شعار باشد، در حقيقت خدمت به آمريكاييها و صهيونيستها ميكند؛ چرا كه رابطه ما هنوز رابطه گرگ و ميش است./انتهاي پيام/