آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۳۵۸۹

موشک بالستیک ارتش یمن پایگاه نظامی نجران عربستان را هدف قرار داد

نیروهای ارتش یمن با حمایت کمیته‌های مردمی جنبش انصارالله یک پایگاه نظامی عربستان را در شهر مرزی نجران واقع در جنوب غرب این کشور با موشک بالستیک هدف قرار دادند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، شبکه خبری المسیره یمن، روز یکشنبه گزارش داد پایگاه نظامی واقع در منطقه العریسه در نجران هدف موشک قاهر 1 متعلق به نیروهای یمنی قرار گرفته است.

 

نیروهای نظامی یمن همچنین در پاسخ به حملات هوایی عربستان، بیش از 80 موشک کاتیوشا را به پایگاه‌های عربستان در نجران شلیک کردند.

 

در همین حال ارتش عربستان اعلام کرد یک موشک بالستیک را که از صنعا به سمت نجران شلیک شده بود ، در هوا منهدم کرده است.

 

به گزارش منابع یمنی، نیروهای یمنی کاروانی از مزدوران عربستان را در محور ارتباطی استان مأرب در مرکز به استان جوف در شمال یمن هدف حمله موشکی قرار دادند. در این حمله سه خودرو مزدوران عربستان منهدم شد.

 

در حمله موشکی مبارزان یمنی به کاخ ریاست جمهوری در شهر مأرب و منطقه العامری در استان تعز در جنوب غرب یمن نیز ده‌ها تن از مزدوران عربستان کشته شدند.

 

بنا بر تازه‌ترین گزارش‌ها، درگیری شدیدی میان مبارزان انصار الله و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان در منطقه ذوباب تعز در جریان است.

 

درگیری‌های مشابهی در بخش شمال شرقی صنعا، پایتخت یمن در جریان است.

 

هواپیماهای جنگی عربستان، روز یکشنبه بارها مناطق مرزی یمن و همچنین منطقه کتاف  در استان صعده در شمال این کشور را بمباران کردند.

 

روزنامه الشرق عربستان نیز اعلام کرد نیروهای طرفدار عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن کنترل پایگاه الریحانه در شهر الحزم واقع در استان جوف را در اختیار گرفته‌اند.

 

تجاور عربستان به یمن از حدود 9 ماه پیش آغاز شده و تاکنون بیش 7500 کشته و بیش از 14 هزار زخمی بر جای گذاشته است.

 

این حملات همچنین خسارات سنگینی به امکانات و زیرساخت‌های این کشور فقیر از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و کارخانه‌ها وارد کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار