به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، همایشی به مناسبت ۹ دیماه «روز بصیرت و میثاق ملت با رهبر»، با حضور حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان توسط بسیج اساتید دانشگاه اصفهان در این دانشگاه برگزار شد.
شریعتمداری در این همایشی با بیان اینکه حماسه ۹ دی هنوز ناگفته های فراوانی دارد، گفت: اما محورهای اصلی آن گفته شود و فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی داستانی است که باید از انتها خوانده شود.
وی با بیان اینکه بخش های پایانی فتنه و حماسه ۹ دی تصویری روشن از مراحل نخستین آن را دارد، افزود: ۹ دی ماه ایستگاه آخر فتنه ۸۸ بود، و توطئه ای بود که از سال ها قبل برای آن برنامه ریزی شده بود.
مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: فتنه ۸۸ طبق فرمولی مشخص دنبال می شد، تقریباً تمامی مراحل فتنه از پیش تعیین شده بود و بر اساس فرمول کودتا های مخملی و یا انقلاب های رنگی شکل گرفته بود.
شریتعمداری در ادامه با اشاره به اینکه از سال ها قبل تعدادی از کارشناسان برجسته سازمان CIA و موساد به ایران آمدند و با کسانی که در فتنه نقش آفریدند، جلسات آموزشی و توجیهی داشتند، بیان داشت: براساس اسناد در اردبیشهت سال ۸۷ و حدود ۱۳ ماه قبل از ۲۲ خرداد ۸۸، روزنامه آسوشیتدپرس از آمادگی طرح تقلب برای تشویش اذهان در انتخابات ایران خبر می دهد.
وی افزود: حدود سه ماه بعد نیز هاشمی رفسنجانی به شدت درباره احتمال تقلب در انتخابات پیش رو هشدار می دهد و همچنین مسئول میز ایران در CIA یک روز قبل از انتخابات ۲۲ خرداد، در مصاحبها ی با نیویورک تایمز بیان می کند که فردا در ایران انتخابات نیست، بلکه یک انقلاب سبز کلید می خورد، انقلابی که پیش از این در اکراین و صربستان کلید خورد و فردا در ایران و بعد نیز در سوریه شکی می گیرد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به اینکه برخی از اصحاب فتنه به خارج از کشور رفتند، تصریح کرد: افرادی همچون رئیس دولت اصلاحات، دو بار با آقای جورج سوروس تماس تلفنی داشتند.
شریعتمداری در خصوص نشانه های برنامه ریزی برای ایجاد فتنه ۸۸ بیان داشت: تبدیل شدن شبکه VOA به یک شبکه تصویری چند ماه قبل از فتنه ۸۸، راه اندازی شبکه فارسی زبان یورو نیوز و یا ادامه کار تویتر به دستور وزارت خارجه آمریکا در حالی که قرار بود برای مدتی تعطیل شوند، از جمله این نشانه ها است.
وی فتنه ۸۸ را شبیه جنگ احزاب دانست و افزود: جنگ احزاب یا جنگ خندق زمانی روی داد که تمام دشمنان اسلام تصمیم گرفتند اختلافات خود را کنار گذاشته و دشمن اصلی یعنی اسلام را از بین ببرند، که این همان چیزی است که امام خمینی (ره) در مورد جنگ تحمیلی نیز آن را بیان کردند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به اینکه فتنه ۸۸ میکروب خطرناکی بود که دشمن به بدنه نظام تزریق کرد، تصریح کرد: درایت رهبری و بصیرت مردم آن را به واکسن برای نظام تبدیل نمود و فتنه ۸۸ یک عقبه بسیار طولانی دارد و فقط یک شورش نیست.
شریعتمداری در ادامه سخنان خود فتنه ۸۸ را بسیار پیچیده تر از جنگ احزاب توصیف کرد و بیان داشت: دلیل مراجعه به تاریخ عبرت گیری و درس آموزی است، باید در مسائل پیش رو از جمله انتخابات اسفند ماه از عبرت های فتنه ۸۸ استفاده کرد.
وی افزود: دشمن برای تدارک نفوذ به واسطه نیاز دارد و این واسطه باید دو ویژگی داشته باشد، اول اینکه سابقه مثبت طولانی در نظام جمهوری اسلامی داشته باشد و دوم اینکه مردم نیز این سابقه مثبت را قبول داشته باشند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان در این باره تصریح کرد: اگر این افراد که داراری این ویژگی ها هستند، از نظام فاصله بگیرند برای شکار دشمن آماده شده اند که در صورت وقع این اتفاق، تابلوی خودی را در دست دارند اما زبانشان، زبان دشمن است.
شریعتمداری با تاکید بر اینکه باید حال فعلی افراد را نگاه کرد، بیان داشت: باید به جای نظاره تابلوی افراد در گذشته، شناسنامه آنها را مد نظر قرار دهیم.
وی در خصوص راه های شناخت نفوذی ها، اظهار داشت: یکی از راه های شناخت نفوذی ها این است که این افراد به دشمن اعتماد می کنند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان در ادامه تصریح کرد: تا زمانی که در حاکمیت بر نسخه اسلام ناب تکیه داریم و آمریکا نیز بر خوی استکباری خود ادامه قرار دارد، آشتی معنا ندارد؛ چراکه در واقع ماهیت دو کشور در تعارض است؛ زیرا وجود ایران ماهیت امریکا را به خطر می اندازد و در حال حاضر نیز درگیری ها تمام نشده است، بلکه میدان درگیری تغییر کزده است.
شریعتمداری بیان داشت: اگر از فتنه ۸۸ عبور کردیم به این معنی نیست که فتنه دیگری در راه نسیت و قطعاً توطئه های دیگری در پیش داریم.
وی در ادامه افزود: دشمن تاکنون راه های مختلفی را در خصوص ایران تجربه کرده و نتیجه نگرفته است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: این راه ها شامل کودتا، حمله نظامی و محاصره اقتصادی است که نتیجه نداده است.
شریعتمداری با تاکید بر اینکه پرچم حزب اللهی ها همواره باید بالا نگه داشته شود، بیان داشت: نیابد نباید صبر کرد که ۹ دی یا ۲۲ بهمن یا روز قدس فرا برسد تا پرچم را نشان دهیم، اکثریت با حزب اللهی ها است.
وی تاکید کرد: چرا باید تابع اقلیتی باشیم که حق با آنها نیست، و نباید فضا به گونه ای باشد که عده ای فکر کنند حزب اللهی ها در اقلیت هستند.
وی یکی از ترفندهای دشمن را کم نشان دادن نیروهای وفادار به نظام و انقلاب دانست و گفت: ما باید در مقابل حرف خود بایستیم و میدان را به افراد دیگر ندهیم که مسلماً حق با حزب اللهی ها است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان در پایان با اشاره به انتخابات پیش رو خاطرنشان کرد: در مجلس خبرگان رهبری همه باید امتحان بدهند، مجلس شورای اسلامی نیز مسئله مهمی است و باید مراقب بود که چه کسانی وارد مجلس میشوند و کسانی که در فتنه ۸۸ نقش داشته اند یا در این خصوص سکوت کردند، نباید به مجلس راه پیدا کنند.