به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان ، دانشجویان بسیجی دانشگاه های زنجان به مناسبت گرامیداشت ۹ دی در بیعتی دوباره با آرمان های امام و انقلاب به دیدار امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان زنجان رفتند .
در این دیدار، فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) زنجان ، مسئولین نهادهای مقام معظم رهبری در دانشگاه های زنجان ، روسا و مسئولان دانشگاهی ، مسئولین بسیج دانشجوئی دانشگاه های زنجان ، خواهران و برادران بسیجی زنجان ، نیز حضور داشتند .
در این همایش حسین طاهری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان زنجان در سخنانی تصریح کرد: هر انقلابی که به وقوع میپیوندد، برای اثبات خود با مسئلهای اساسی روبهرو است که باید برای آن پاسخی شایسته داشته باشد تا ضمانت بقای خود را بسنجد.
وی افزود: در واقع انقلابها که به وقوع میپیوندند باید “کارآمدی” خود را به اثبات برسانند و یکی از مولفههای کارآمدی نظام ها، “ثبات” آن نظام در برهه های حساس تاریخی خود است تا معلوم شود آن نظام تا چه اندازه استحکام دارد.
وی تصریح کرد: نهم دی ماه سال یک هزار و سیصد و هشتاد و هشت، نقطه عطفی در تاریخ سی و چند ساله انقلاب اسلامی ایران بود تا برای بار چندم به جهانیان ثابت شود این نظام تا چه حد از استحکام برخوردار است.
طاهری ادامه داد: وقایع پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری را اگر بزرگترین چالش پس از انقلاب اسلامی ایران ندانیم، قطعا این وقایع از خطیرترین برهههای این انقلاب بوده است که میرفت در سایه فرسنگها عقب افتادن قشر به اصطلاح نخبگانی کشور، اصل نظام را با چالش اساسی مواجه سازد.
وی افزود: بسیج دانشجویی معتقد است ۹ دی ۸۸ ترسیم عملی رابطه امام و امت در نظام جمهوری اسلامی ایران و بروز عینی مردم سالاری دینی بود؛ لذا عطف به شرایط فعلی چند نکته را در خور توجه میدانیم.
طاهری ادامه داد: اکنون در آستانه انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی اعلام میکنیم، احترام به رأی ملت و احترام به قانون از اولویتهای جنبش دانشجویی در این انتخابات است و هر کس که بخواهد در برابر این دو شاخص تعظیم نکند از منظر ما دیکتاتوری است که در پی منافع شخصی خود یا گروه خود در این عرصه وارد شده است.
وی تاکید کرد: هشدار میدهیم با قانونشکنان تسامح نخواهیم کرد و قانونشکن هر کس که باشد، خواه اصولگرا، خواه اصلاحطلب و یا حتی با سابقه انقلابی، قانونشکن است و آنجا جایی نیست که جنبش دانشجویی بایستد و تنها به بیانیه اکتفا کند، آن زمان جنبش دانشجویی خود مقتدرانه وارد خواهد شد و به تکلیف انقلابی خود عمل خواهد کرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: همانگونه که تاکید شد ظهور و بروز مدل حکومتی مردم سالاری دینی، در روز ۹دی به نمایش گذاشته شد تا همگان بدانند رابطه امام و امت چه قدرتی دارد که میتواند چنین شکوهمندانه مطالبه رهبری نظام را عملیاتی سازد.
وی افزود: ۸ ماه تنفس در فضای غبار آلود فتنه تا جائی بود که سران این فتنه و همراهان آن و بسیاری از خواص، بارها مورد عتاب مردم قرار گرفتند و حتی ندای “أین عمار” رهبر انقلاب هم از جانب آنان پاسخی نداشت. گویی حسین زمان هنوز در مقتل “هل من معین” گوید و عدهای در شنیدن حق، کر شدهاند و در گفتن آن لال(!) و این بار هم تنها مردم بودند که پیام امام امت را به درستی دریافتند و به تکلیفی که بر عهدهشان گذاشته شده بود به درستی عمل کردند.
طاهری ادامه داد: آیا جز این است که در طول تاریخ انقلاب اسلامی هرجایی که به فرموده رهبری عمل شد، بهترین نتیجهها حاصل آمد؟ آیا جز این است که دست یاری الهی در استقامت بر اصول و پافشاری بر آرمانها وجود دارد؟ آیا وعده الهی این نیست که دین خدا را یاری کنید تا خدا شما را یاری کند؟ آیا جز این است که ادامه راه امام و انقلاب جز با تاکید و استمرار ارزشها و مبانی انقلاب ممکن نیست؟
طاهری تصریح کرد: علی ای حال گفتمان انقلاب اسلامی و دقائق آن و با توجه به تجربیات گذشته چه در داخل و چه در خارج، ما را به این نتیجه رسانده است که هرجا از پافشاری بر ارزش ها و خط اصیل امام و رهبری جدا شدیم یا با تسامح برخورد کردیم، دچار انحراف و یا عقبگرد شدیم.
وی ادامه داد: چه اینکه گفتمانهایی مثل توسعه اقتصادی و توسعه سیاسی با نادیده گرفتن اصول انقلاب ۱۶سال مسیر انقلاب را به جای دیگری برد اما انتخابات ۸۴ گفتمان جدیدی را عرضه کرد که مبتنی بر انگارههای امام و رهبری بود و هم در داخل با اقبال مواجه شد و هم در خارج اثرات شگفتی گذاشت.
وی ادامه داد: در این مجال ذکر چند نکته را مورد توجه قرار می دهیم. آنچه در ثبت نام مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی تحت عنوان نهضت ثبت نام صورت گرفت، چراغ خطر فتنه و نفوذ را برای تشکل های دانشجوئی روشن کرد .
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان بیان کرد: آقایان کاندیدایی که هر عقل سلیمی نداشتن شرایط لازم و عدم صلاحیت آنان را می تواند درک کند به کدامین امید پای در عرصه انتخابات گذاشته و ثبت نام کرده اند ؟
وی ادامه داد: آقایانی که انتخابات سال های گذشته را تحریم کرده بودند، حال چه تغییری حاصل شده است که احساس تکلیف کرده اند ؟ مگر هرشخص محترم و نیمه محترمی که احساس تکلیف کرد که احساس تکلیف کرده است باید در انتخابات شرکت کند ؟
وی افزود: خلاصه در یک کلام بگوئیم رفتار برخی از افراد شرکت کننده در انتخابات بوی فتنه می دهد. البته نگرانی هائی نیز در برخی تایید صلاحیت ها و دور زدن های ساختارهای انتخاباتی وجود دارد .
وی خاطرنشان کرد: اکنون خطاب به تمام گروههای سیاسی اعلام میکنیم، پاردایم قالبی که باید در این انتخابات طرح شود، همانا مطالبه رهبری است و اطمینان میدهیم بنا به وعده الهی و با توجه به تجربیات فراهم آمده در طول این سی و چند سال، عمل به آنچه از سوی ایشان به عنوان یک ارزش فرادستی مطرح میشود، سایر خرده گفتمانها و ارزشهای مورد نظر دلسوزان انقلاب را نیز به همراه دارد که چون ۱۰۰ آمد ۹۰ هم پیش ماست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب از فتنه ۸۸ با عنوان “بیماری” یاد کردند و فرمودند ۹دی ملت ایران را “واکسینه” کرد. این تعبیر نشان میدهد نهم دی تجربیاتی برای ملت ایران داشت که میتواند از آن در آزمونهای آینده بهره برد و بدان جهت که یکی از راههای درمان بیماری فتنه ۸۸، لبیک به فریاد این عمار رهبر انقلاب بود، ملت ایران هوشیار شد که چه کسانی حاضرند از مال و جان و آبروی خود برای انقلاب خرج کنند و چه کسانی عافیت طلبی و دنیاطلبی را به صلاح نظام ترجیح میدهند و اینگونه شد که ۸ ماه فتنه ملاکی شد برای سنجش خواص.