به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، استاندار خوزستان برگزاری نوزدهمین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی درخوزستان را فرصتی برای تبیین ظرفیت های اقتصادی استان و تحکیم همکاری بین صنعت و دانشگاه قلمداد کرد و گفت: ازفرصت این همایش که باحضوربرخی چهرههای ملی برگزارخواهد شد، میتوان با معرفی استان ، نظر آنان را برای کمک به توسعه منطقه بهره خوبی گرفت.
استاندار خوزستان درنشست هماهنگی برگزاری این کنگره که باحضور مدیران و نمایندگان برخی شرکتهای بزرگ صنعتی خوزستان درسالن اجتماعات استاندار انجام شد، افزود: در پاییز امسال همایش طرح بزرگ کشاورزی ۵۵۰ هزارهکتاری دراهواز داشتیم که باحضورمعاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برگزار شد، این همایش دستاوردهای تخصصی و نیز جانبی خوبی برای خوزستان درپی داشت که امیدواریم در نوزدهمین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی درخوزستان نیز اتفاق بیفتد.
دکتر مقتدایی اختصاص ردیفهای اعتباری برای احیای کارون، طرح توسعه پایدار و مقابله با ریزگردها را از دستاوردهای سفراخیر دکتر نوبخت درخوزستان عنوان کرد و افزود: حضور چهرههای شناخته شده، این تبعاب مثبت را برای منطقه بهمراه خواهد داشت و قطعا کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت نیز دستاورد خوبی برای این استان رقم خواهد زد.
استاندار خوزستان از حضور مدیران و روسای شرکتها دراین نشست قدردانی کرد و خواستار همکاری همه شرکتها و دستگاهها برای برگزاری آبرومندانه این کنگره درخوزستان شد.
نوزدهمین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت ۳۰ دی ماه ۹۴ دراهواز برگزار می شود
فرج اله خبیر معاون سیاسی اجتماعی استاندار و رییس برگزاری نوزدهمین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت در خوزستان از همکاری دستگاههای اجرایی و شرکتها در برگزاری بسیاری از همایشها و اجرای برنامههای فرهنگی و اقتصادی دراستان قدردانی کرد و گفت: اگر همکاری همه شما نبود این اقدامات عملی نمی شد.
وی گفت: تاکنون ۱۸کنگره ازهمکاری های دولت، دانشگاه و صنعت در دردانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزارشده است اما امسال قراراست این کنگره درخوزستان برگزارشود به طبع از ظرفیت برگزاری این کنگره ۲ روزه که درآن صاحبنظران و اساتید از اقصی نقاط کشور حضوردارند و می توان علاوه براجرای اهداف محوری کنگره، برای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای استان بهره گرفت.
خبیر نقش دانشگاهها و مجامع علمی را دربهره وری و رشد اقتصادی کشور مهم خواند و افزود: ما در بهره وری موفقیت چندانی نداشته ایم، در حالی که بهره وری عامل رشد اقتصادی در کشور است و جز با همکاری دانشگاه ها ، مجامع علمی و صنایع شکل نمی گیرد، فعالیتهای علمی بسیاری در دانشگاهها انجام می شود ، اما ممکن است که اساتید و پژوهشگران دانشگاهها با واقعیت های خارج از دانشگاه آشنا نباشند و این ناشی از کمبود ارتباط میان این بخشها است.
در ادامه سید بهزاد علوی، رییس منطقه ۵ دانشکده فنی و حرفه ای چمران و دبیر این کنگره گزارشی از اقدامات انجام شده در چند ماه گذشته، ارایه کرد و گفت: نوزدهمین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت علاوه بر اهداف ملی، رویکردی استانی دارد و در راستای برنامه توسعهای که استاندار محترم خوزستان ابلاغ نموده اند با اهدافی از جمله ارتقاء بهره وری صنایع و استفاده از حداکثر پتانسیل علمی دانشگاههای استان برگزار خواهد شد.
علوی از حضور قطعی دکتر فرهادی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و عباس شعری مقدم معاون وزیرنفت ومدیرعامل شرکت ملی صنعت پتروشیمی دراین همایش خبرداد و افزود: تا کنون ۶۵ نفر از شخصیتهای برجسته کشور، معاونین رییس جمهور، تعدادی از وزرا ومدیران ارشد کشوری از سوی استاندار دعوت شده اند و پیش بینی می شود، ۷۵۰ نفر از صاحبنظران و مدیران صنایع و دانشگاهیان در این کنگره با هدف سیاست گذاری در افزایش همکاری دانشگاه و صنعت در دوران پسا تحریم و نقش این همکاری در افزایش کارآیی نیروی انسانی و بهره وری در صنعت شرکت کنند.
علوی افزود: همزمان با برگزاری این کنگره نمایشگاهی از توانمندیهای صنعتی و دانشگاهی خواهیم داشت که ۵۰ غرفه آن به بخش غیردولتی اختصاص یافته است .
وی افزود: پرتال نوزدهمین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت درخوزستان فعال است و هم اکنون بیش از ۳۶۰۰ بازدید کننده دارد.