کد خبر:۴۸۰۳۹۳
رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای کشور:

از فرصت برجام برای سرمایه‌گزاری در بخش تولید باید استفاده کنیم

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای کشور گفت: اکنون که برجام به فرجام رسیده و سرمایه‌های خارجی در حال ورود به کشور هستند، باید صنعت دولت و دانشگاه آماده باشد تا از این فرصت برای بخش تولید استفاده کرد‌.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، دوازدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ‌ملی با همکاری استانداری خوزستان‌، دانشگاه شهید چمران اهواز‌، دانشگاه فنی و حرفه‌ای‌، وزارت صنعت‌، معدن و‌ تجارت‌، بنیاد ملی نخبگان‌، جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و دانشگاه آزاد اسلامی امروز، سی‌ام دی‌ماه در سالن امام رضا (ع) ‌شهرک نفت اهواز آغاز به کار کرد.

 

مسعود شفیعی، رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای کشور، امروز در نوزدهمین کنگره همکاری های سراسری دولت دانشگاه و صنعت بیان داشت: حضور تعداد زیادی از دولتمردان در این کنگره در استان خوزستان و برنامه ریزی برای سخنرانی مسئولان و مدیران در این کنگره نشانه اهمیت آن است.

 

وی افزود: در واقع زمانی که حضور مسئولان و افراد مرتبط با موضوع در کنگره گسترده باشد، استمرار کنگره به معنای واقعی آن شکل می‌گیرد.

 

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای کشور با اشاره به توانمندی‌های استان خوزستان نیز گفت: خوزستان منطقه‌ای خاص و نفت خیز است و حضور در شهرک نفت برای برگزاری این کنگره نشانه این است که درصددیم اهداف کنگره را عملی کنیم.

 

وی افزود: در گذشته کنگره ها به واسطه دانشگاه‌ها برگزار می شد؛ اما نوزدهمین کنگره همکاری های سراسری دولت دانشگاه و صنعت توسط استانداری خوزستان برگزار شده که این موضوع حائز اهمیت است.

 

شفیعی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مهم استان خوزستان برای برگزاری کنگره همکاری دولت، صنعت و دانشگاه گفت: استانداری خوزستان، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، صنایع پتروشیمی و دانشگاه شهید چمران اهواز حضوری فعال در برگزاری این کنگره داشتند که نشانه اهتمام آنان به موضوع است.

 

وی افزود: لازمه این سمینار حضور اقشار مختلف است که اکنون مشاهده می‌شود ولی این امر کافی نیست، باید سال آینده گزارشی از استان خوزستان گرفته شود که آیا این کنگره در ایجاد ارتباط بین سه حوزه تأثیرگزار بوده یا خیر و اینکه آیا ارتباط های لازم برقرار شده، ارزش افزوده به وجود آمده یا نه؟ اگر این نتایج انجام نشده باشد چه تأثیری داشته؟

 

رئیس دانشگاه فی و حرفه ای ایران گفت: در واقع نظام ملی نوآوری بوده که این سه حوزه را به هم متصل کرده است و توانسته سه نهاد علم، سیاست و اقتصاد را هم‌اکنون در کنار هم قرار داده است.

 

وی افزود: همانگونه که رئیس جمهور اعلام کرد برجام به فرجام رسیده است و اکنون سرمایه های خارجی در حال ورود به کشور هستند باید صنعت دولت و دانشگاه آماده باشد تا از این فرصت استفاده کند.

 

شفیعی گفت: ما به آنها می‌گوییم اگر می‌خواهید وارد کشور شوید باید ما با شما در تکنولوژی شما شریک شویم و در آینده با هم تولید کنیم و به دنیا بفروشیم ما نیز باید به مرور زمان صاحب تکنولوژی و فن آوری شویم.

 

وی با تاکید بر بهر‌مندی از مزایای پسابرجام در زمینه تولید و تکنولوژی گفت: نفت را نباید ارزان بفروشیم.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با تاکید بر ضرورت همکاری سه نهاد مهم دولت، صنعت و دانشگاه گفت: باید قراردادهایی به معنای واقعی برای دانشگاه و صنعت شکل بگیرد.

 

شفیعی تصریح کرد: این کنگره از اول دهه 70 شکل گرفت کنگره در آن زمان بین صنعت و دانشگاه بود که در تبریز مشهد و دانشگاه امیرکبیر برگزار شد؛ اما بعدا متوجه شدیم ارتباط به معنای واقعی شکل نمی گیرد به همین دلیل دولت را باید وارد این کنگره کردیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار