کد خبر:۴۷۴۸۷۸
حسن لو در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
اعدام شیخ نمر حکومت سعودی را به سقوط نزدیک کرد/دعوت از مردم و دانشجویان جهت شرکت در تجمع فردا
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)گفت: فردا تجمعی در مقابل سفارت عربستان ساعت ۱۵ به همراه دانشجویان انقلابی داریم از همه آحاد مردم برای شرکت در این تجمع دعوت میکنیم.
حسن لو، مسئول بسیج دانشگاه امام صادق (ع) در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اعدام شیخ نمر از سوی عربستان گفت: فردا تجمعی در مقابل سفارت عربستان ساعت ۱۵ به همراه دانشجویان انقلابی داریم از همه آحاد مردم برای شرکت در این تجمع دعوت میکنیم.
وی تصریح کرد: رژیم سفاک عربستان سعودی باید منتظر عواقب قتل شیخ نمر از سوی مردم باشد مسلما مسلمانان عربستان و آزادی خواهان جهان از این جنایت به سادگی عبور نخواهند کرد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران بزرگ با بیان اینکه اعدام شیخ نمر سقوط حکومت سعودی را در پی خواهد داشت تاکید کرد: از دولت جمهوری اسلامی به طور قاطع مطالبه داریم که در چنین مواردی سکوت نکند و اهمال کاری در قبال جهان اسلام را خاتمه دهد و موضع فعال و انقلابی در این زمینه داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.