کد خبر:۴۷۵۳۴۰
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور رشت:

جنایت‌های آل سعود سبب نزدیک شدن سقوط این حکومت می‌شود

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور رشت در بیانیه‌ای در خصوص اعدام شیخ نمر اعلام کرد: جنایت‌های آل سعود سبب نزدیک شدن سقوط این حکومت می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت در بیانه ای در خصوص شهادت شیخ نمر اعلام کرد: جنایت های آل سعود سبب نزدیک شدن  سقوط حکومت آل سعود می‌شود.

متن بیانیه به شرح زیر است:

       

باز هم خبر شهادتی که شیعیان جهان را اندوهگین ساخت و داغی رابر دل مسلمانان جهان قرار داد.

پس از خبرحمله به مسلمانان نیجریه وشهادت آنان و زندانی کردن رهبر شیعیان نیجریه شیخ زکزاکی این بار خبر اعدام و شهادت آیت الله شیخ نمر باقرالنمر رهبرشیعیان عربستان توسط حکومت سفاک وستمگر آل سعود که تحت لوای دولت جنایتکار آمریکا قرار دارد به گوش رسید تا که این بار چشم ها و گوش ها بیشتر با این رژیم منحوس سعودی آشنا شوند.

 

شعله ی فتنه و تفرقه که توسط استکبار جهانی با بکار گیری نیروهای تکفیری آغاز شده است و موجی از اختلافات و هرج و مرج و کشتار مردم بی گناه و به ویژه مسلمانان را در بسیاری از نقاط منطقه  به وجود آورده است؛ یکی از مهره هایی که که تحت جهالت خود به زیر پرچم این بازی ها قرار گرفته آل سعود می‌باشد که در پس پرده دست خود را به خون های افراد بی‌گناه بسیاری آلوده نموده است.

 

در این زمان مهم وحدت شیعیان و برادران اهل سنت یکی از مهم ترین مسائل می‌باشد تا تحت تأثیر بازی گردانی های دشمنان اسلام قرار نگیرند و فریب اختلاف افکنی های دشمن را نخورند ودر یک جبهه در مقابل جبهه ی تکفیر واستکبار بایستند.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت این جنایت آل سعود را به شدت محکوم می‌کند و با توجه به کلام امام راحل حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: ان شاء لله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از آمریکا وآل سعود برطرف خواهیم ساخت این اقدامات و جنایت ها آل سعود را سبب بیداری بیشتر مردم عربستان و نزدیک شدن موعدسقوط حکومت آل سعود می‌داند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار