کد خبر:۴۷۵۴۰۰

تجمع دانشجویان و طلاب چهارمحال و بختیاری در اعتراض به اعدام شیخ نمر

دانشجویان و طلاب استان چهارمحال و بختیاری در اعتراض به اعدام شیخ نمر در مصلی امام خمینی (ره) شهرکرد تجمع کردند.
تجمع دانشجویان و طلاب چهارمحال و بختیاری در اعتراض به اعدام شیخ نمر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شهرکرد، صبح امروز 13 دي ماه دانشجویان و طلاب استان چهار محال و بختیاری در اعتراض به اعدام شیخ نمر در مصلای بزرگ امام خمینی شهرکرد تجمع کردند.


نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهرکرد ضمن عرض تسليت به مناسبت شهادت شیخ نمر گفت: آل سعود از همان نسلي هستند که پيامبر(ص) را تحريم اقتصادي کردند و امروز هم با پايين آوردن قيمت نفت، براي تکميل پازل غرب براي شکست جبهه مقاومت اقدام کرده اند.


حجت الاسلام نکونام افزود: اين حرکت آل سعود انتقام گيري از ملت ايران و جمهوري اسلامي مي باشد و چون امروز به برکت انقلاب اسلامي دست دشمنان به ما نمي رسد، انتقامشان را از شيخ نمرها مي گيرند. ملت ما بايد امروز بيدار باشند چراکه قطره قطره خون شيخ نمر براي مردم ما درس بصيرت، پيروي از ولايت فقيه و وحدت اقشار جامعه مي باشد و اين وظيفه طلاب علوم ديني است که اين پيام را به مردم برسانند و تبيين گر اين حقيقت باشند.


نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: امروز سراسر ایران اسلامی مالامال غم و اندوه شده و این غم و اندوه با عداوت نسبت به آل‌سعود همراه است؛ اما ملت ایران باید بداند وعده قرآن نزدیک است و همانطور که قرآن حکومت با ظلم را پایدار نمی‌داند رژیم آل‌سعود هم چندی دیگر نابود می‌شود و از بین خواهد رفت.


وی اقدامات عربستان را راهی برای رسیدن آمریکا به اهدافش عنوان کرد و ادامه داد: آمریکا و عربستان به دنبال شکستن مقاومت‌های اسلامی است و وهابیت از نسل همان‌هایی هستند که اقدام به ترور پیامبر (ص)کرده است؛ در زمان صدر اسلام انواع جنگ‌ها و فتنه‌ها را به راه اندختند ولی باید بدانند همانطور که فتنه‌گران در آن دوران راهی به جایی نبردند، امروز هم راه به جایی نخواهند برد.


همچنین حجت الاسلام سيد محمد احمدي، مدير حوزه علميه استان ضمن محکوميت اين جنايت آل سعود گفت: اين حرکت آل سعود نشان از مرگ حکومت آل سعود و شکست آنان در سوريه و عراق و لبنان مي باشد.


احمدي با اشاره به ابعاد شخصيتي آيت الله شيخ نمر گفت: وهابيون افرادي هستند که منطقشان خشونت و بي احترامي به غير وهابي مي باشد. ولي شيخ نمر و يارانش با تاثير از عاشورا، مرگ با عزت را فداي زندگي با ذلت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار