کد خبر:۴۷۵۸۴۸
دانشگاهیان دانشگاه گیلان:

رژیم عربستان سعودی لکه ننگ دیگری را بر کارنامۀ سیاه خود افزود

دانشگاهیان دانشگاه گیلان در بیانیه‌ای اعلام کردند: رژیم عربستان سعودی با شهادت شیخ نمر لکه ننگ دیگری را بر کارنامۀ سیاه خود افزود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، دانشگاهیان دانشگاه گیلان در بیانیه ای در خصوص محکوم کردن اقدام دولت عربستان در به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر باقرالنمر اعلام کرد: رژیم عربستان سعودی با شهادت شیخ نمر لکه ننگ دیگری را بر کارنامۀ سیاه خود افزود.

 

متن بیانیه به شرح زیر است:

 

شهادت رهبر شیعیان عربستان،آیت الله نمر، نشانگر واقعیت تلخ تسلط افراطی گری رژیم عربستان سعودی است که در چند سال اخیر با حمایت از گروه‌های تروریستی در سوریه، عراق و لبنان و دیگر کشورهای اسلامی منطقه باعث و بانی ناامنی شده و یمن را در ۱۰ ماه اخیر به خاک و خون کشیده است.

 

رژیم عربستان سعودی در واکنش به ناکامی‌های پی‌درپی خود در عرصۀ سیاسی و نظامی با به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر باقر النمر مجاهد آزادی‌خواه و مدافع حقوق مردم عربستان، لکه ننگ دیگری را بر کارنامۀ سیاه خود افزود. بی‌گمان عواقب این اقدام نابخردانه و ظالمانه رژیم سعودی، دامن‌گیر این رژیم خواهد شد.

 

تردیدی نیست که خون پاک این شهید والامقام، وحدت امت اسلامی را تقویت خواهد کرد و با طنین انداز شدن پیام راستین و آگاهی بخش شیخ نمر در جای جای سرزمین حجاز، پرچم مقاومت و مبارزه آن روحانی جلیل القدر به دست آحاد ملت مسلمان عربستان به ویژه جوانان غیور حجازی برافراشته نگه داشته شده و در آینده ای نه چندان دور انتقام سختی از جنایتکاران آل سعود گرفته و سقوط و فروپاشی پایه های این رژیم تروریست پرور، منفور و ضد اسلام را رقم خواهد زد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار