به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، مراسم افتتاحیه و بهره برداری از اولین آموزشکده فنی دختران در شهر اصفهان، صبح امروز با حضور مسعود شفیعی، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، سید حسین مدنی، رئیس دانشکده فنی مهاجر اصفهان و جمعی از مسئولان استانی در این دانشکده برگزار شد.
همچنین در ادامه نیز، از پروژه های دانشکده فنی سروش اصفهان با حضور ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای بهره برداری خواهد شد.
سید حسین مدنی؛ رئیس منطقه هفت دانشگاه فنی و حرفهای کشور و رئیس دانشکده فنی شهید مهاجر اصفهان در مراسم افتتاح آموزشکده فنی دختران اصفهان با بیان اینکه امروز، روزی به یاد ماندنی برای دانشگاه فنی و حرفه در کل کشور است، گفت: امروز در اصفهان دانشگاهی افتتاح می شود که خدمات آموزشی بی نظیری را نسبت به دانشگاه های دیگر کشور به دانشجویان خود ارائه می کند.
وی با اشاره به اینکه اصفهان تنها استان فاقد آموزشکده فنی و حرفه ای دختران در کشور بود، افزود: این آموزشکده با همت و همکاری مسئولان فنی و حرفه ای کشور، در اصفهان به بهره برداری رسید.
رئیس دانشکده فنی شهید مهاجر اصفهان در ادامه تصریح کرد: توسعه فضای کارگاهی و آموزشی قطعاً سهم عمده ای در بهره وری کمی و کیفی از آموزشکده فنی دختران اصفهان خواهد داشت که امیدوارم این مسئله نیز مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.
مدنی در خصوص امکانات این دانشکده بیان داشت: آموزشکده فنی دختران اصفهان دارای زیربنایی با مساحت ۷۲۰۰ متر مربع است که خوابگاهی با مساحت ۳۸۵۵ متر مربع نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه یک میلیارد تومان دیگر برای تکمیل این دانشکده نیاز است، خاطر نشان کرد: تا کنون ۳۱ میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان و تجهیزات این ساختمان هزینه شده است که امیدواریم این دانشکده تا پایان سال ۹۵ به طور کامل به بهره برداری برسد.
در ادامه این مراسم نیز، منیژه روزبهی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران اصفهان با اشاره به اینکه کمبود دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه در اصفهان از سال های پیش احساس می شد، گفت: این آموزشکده با دو رشته معماری و انیمیشن فعالیت خود را آغاز کرده بود.
وی افزود: این آموزشکده از سال ۹۲ آغاز به کار کرد و در ابتدا ۶۷ دانشجوی دختر در این دانشکده پذیرش شدند.
رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران اصفهان با اشاره به اینکه این دانشکده در حال حاضر دارای ۳۲۰ دانشجو است، تصریح کرد: دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران اصفهان در دو رشته معماری و انیمیشن در کشور می توانند در بازار کار این دو رشته حرف اول را بزنند.
روزبهی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم بتوانیم امکان تحصیل دانشجویان را در مقطع کارشناسی در این آموزشکده فراهم کنیم و تعداد رشته های بیشتری را به رشته های مورد پذیرش در این دانشکده اضافه کنیم.