برخورد مراجع قضايي با عناصر آشوب طلب روز 13 آبان
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» محمد دهقان عضو هيئت رئيسه مجلس بيانيهاي را كه به امضاي 177 نفر از نمايندگان رسيده بود در جلسه علني امروز سه شنبه قرائت كرد. در اين بيانيه آمده است: مردم انقلابي و پيروان مكتب امام خميني (ره) بار ديگر با حضور گسترده خود در اجتماع با شكوه يوم الله 13 آبان نشان دادند كه همچنان بر شعارهاي ضد استكبار و اهداف انقلابي خود پاي ميفشارند.
در ادامه آمده است: در 13 آبان امسال مردم با شوري ديگر نشان دادند كه با وحدت كامل در مقابل سلطه و نفوذ بيگانگان ايستاده اند و در مقابل سيل خروشان دانشجويان و دانش آموزان و مردم قهرمان ايران عدهاي انگشت شمار شعاري غير از استكبار ستيزي را بر گزيدند و اينان با حركات آشوب گرانه ذات ضد مردمي خود را نشان دادند و به اتومبيل يكي از نمايندگان ملت كه سابقه طولانياش در خدمت به مردم بر همگان آشكار است با چماق و قمه حمله كردند و اين حمله ناجوانمردانه چيزي جز حمله به خدمت به مردم نبود.
اين بيانيه مي افزايد: ما نمايندگان مجلس ضمن ابراز تشكر قاطعانه از ملت بزرگ ايران اقدامات نابخردانه اين تعداد اندك را كه در مقابل سيل خروشان ملت ايستادند و نيز محركين آن را محكوم و از مراجع قانوني درخواست ميكنيم تا با اين عناصر آشوب طلب قاطعانه برخورد كنند./انتهاي پيام/