به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مهرزاد حمیدی امروز در ششمین گردهمایی هیئتهای ورزشی دانشگاههای کشور که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، در خصوص علت رفتن خود از فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی گفت: من دو بار از ورزش دانشجویی خارج شدم. یک بار معاون سازمان تربیت بدنی و بار دیگر معاون وزارت آموزش و پروزش شدم. در بار اول بدون این که معاون تربیت بدنی وقت با من جلسهای بگذارد، به جعفر توفیقی، وزیر علوم دولت اصلاحات نامهای غیر رسمی نوشت و در آن عنوان کرد که به حمیدی احتیاج داریم، به همین دلیل وی با رفتن من موافقت کرد.
وی ادامه داد: در سه سال گذشته علیرغم تلاشهای بسیاری که صورت گرفت تا من رای نیاورم، اما با 53 رای بر روی کار آمدم و این در حالی بود که بیاخلاقیهای بسیاری رخ داد و برخی عنوان کردند که حمیدی صلاحیت این پست را ندارد.
معاون سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در ادامه اختلاف سلیقه بین دستگاهی را یکی از مشکلات و معضلات آموزش عالی کشور دانست و تصرح کرد: به دلیل همین اختلاف سلیقهها بود که ورزش دانشگاهی را در دیگر کشورها مورد بررسی قرار دادیم و به این رسیدیم که چنانچه ۱۴۰ کشور جهان میتوانند فدارسیون ملی ورزشهای دانشگاهی داشته باشند، چرا ما نداشته باشیم؟
حمیدی یکی از برنامهها و اهداف تشکیل این فدراسیون پس از تشکیل را توجه به ورزشهای مورد توجه مردم دانست و تصریح کرد: پس از تشکیل این فدراسیون در سال ۸۴ قرار بر این شد تا وظایف اجرایی ورزش بین دانشگاهی، منطقهای و استانی مانند مسابقات قهرمانی، دانشگاههای سراسر کشور و المپیادهای ملی و ورزشی دانشگاهی به این فدراسیون داده شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در آن دوره سازمان تربیت بدنی با اخذ مجوز این فدراسیون مخالف بود به همین دلیل ما مجبور شدیم طرح را از زبان نمایندگان مجلس مطرح کنیم تا به تصویب برسد و امروز با تصویب این طرح و ایجاد فدراسیون ورزشیهای دانشگاهی، این فدراسیون هر زمان که احساس کند باید اساسنامه و آیین نامه خود را تغییر دهد، میتواند این کار را انجام دهد؛ این در حالی است که چنانچه به طور مثال رشته والیبال بخواهد اساسنامه خود را تغییر دهد، باید این درخواست به هیئت دولت ارجاع شود و پس از موافقت این مهم صورت گیرد.
معاون سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود گرایشات بخشی را مانع هم سو شدن ظرفیتهای دانشجویی خواند و خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز همچنان آثار بخشی نگری در کشور و به ویژه ورزش کشور مشاهده میشود.
حمیدی یکی از ویژگیهای مدیریت بالغ را توجه به منافع ملی و نه منافع جناحی و حزبی دانست و گفت: مهمترین موضوع ورزش دانشجویی کشور این است که نهاد ملی ورزش دانشجویی بتواند به درستی استقرار و قوام یابدو همچنین باید زیر ساختهای ورزش و بخش نظارتی آن اصلاح شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به وجود ظرفیت پنج میلیونی دانشجو و ۱۳ میلیونی دانش آموز در کشور اشاره کرد و گفت: ما باید بتوانیم این دو ظرفیت را به یکدیگر متصل کنیم. تا زمانی که دانش آموز در مدرسه نتواند به درستی ورزش کند، ما نخواهیم توانست دانشجوی ورزشکاری داشته باشیم.
معاون سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: هنگامی میتوانیم از دانشگاه به دیگر مراکز ورزشی کشور قهرمان ورزشی تقدیم کنیم که بتوانیم از دوران دانش آموزی به تربیت ورزشکار بپردازیم و آنان را در دوران دانشگاه توانمند کنیم.
حمیدی بیان کرد: چنانچه به این مهم توجه نکنیم تا ۵۰ سال دیگر هم فضای ورزشی دانشگاهی و ملی کشور به هیمن شکل خواهد بود.