آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۹۰۲
در جلسه بررسی موانع ورزش دانشگاهی کشور مطرح شد

نیازمند شورای عالی ورزش دانشجویی در کشور هستیم

جلسه بررسی موانع و مشکلات ورزش دانشگاهی کشور با حضور نمایندگان ورزش و سلامت دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مقدم منش  امروز در ششمین گردهمایی هیئت‌های ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، بیان کرد: متاسفانه فعالیت خاصی در هیئت‌های استانی ورزش دانشگاهی نداشته‌ایم و هر فعالیتی در این حوزه نیازمند بحث اعتبارات است.

 

وی اخذ اعتبارات را در گرو نوع مدیریت استانی دانست و افزود: بر اساس مفاد اساسنامه فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی، باید تمامی بخش‌های این فدراسیون  چنانچه قرار است این هیئت‌ها فعال شوند و فدراسیون به ثبات برسدکمک کنند،، بحث اعتبارات و جایگاه بخش‌ها نیز باید مشخص شوند.

 

نماینده ورزش و سلامت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد:  دانشجویان علوم پزشکی در حوزه ورزش  به لحاظ فنی به دانشگاه‌های وزارت علوم و دانشگاه آزاد نمی‌رسند؛ اما چنانچه دانشجویان در این فدراسیون در کنار هم قرار گیرند قطعا از نظر فنی رشد خواهند کرد.

 

وی گفت: مشخص بودن و جایگاه قانونی یافتن اعتبارات باعث می‌شود تا مسئله اعتبارات دستخوش تصمیم گیری مدیران در طول زمان نشود.

 

مقدم منش تاکید کرد: ظلم است که وزارت علوم از اعتبارات دانشجویی برای سایر بخش‌ها استفاده کند.

 

نیازمند شورای عالی ورزش دانشجویی در کشور هستیم

عزیز خوانی، نماینده ورزش دانشگاه آزاد گفت: با توجه به ارتقایی که در ورزش دانشگاهی دانشگاه آزاد رخ داد، سرانه ورزش نیز از 25 به 30 هزار تومان افزایش یافت و در حال حاضر در سه حوزه ورزش همگانی، قهرمانی و دانشجویی فعالیت می‌کنیم.

 

وی با اشاره به این موضوع که 20 تیم از این دانشگاه در لیگ باشگاه‌های کشور حضور دارند، تصریح کرد: این امر پتانسیل خوبی برای ورزش دانشجویی کشور فراهم می‌کند؛ چراکه با آموزش این افراد می‌توان در مسابقات از آنان بهره برد.

 

دانشگاه آزاد تصریح کرد: خوشبختانه دانشگاه آزاد هم در ایران و هم آسیا در بحث اعزام‌های دانشجویی منحصر به فرد است؛ چرا که به دلیل غیر انتفاعی بودن به راحتی می‌توانیم دانشجویان را به رقابت‌های جهانی اعزام کند.

 

وی ضمن اشاره به این نکته که پتانسیل‌های خوبی در دانشگاه‌ها وجود دارد که می‌توان از آنان بهره برد، تصریح کرد: نیازمند شورای عالی ورزش دانشجویی در کشور هستیم تا تمامی نمایندگان ورزش در دانشگاه‌های کشور جهت رفع مشکلات مربوط به بودجه فدراسیون در این شورا حضور یابند، البته ما در کشور شورای عالی ورزش را داریم؛ اما با توجه به این‌که تشکیل این شورا نیازمند حضور رئیس جمهور است بنابراین تشکیل جلسه آن بسیار مشکل خواهد بود؛ اما تشکیل جلسه در شورای عالی ورزش دانشجویی آسان‌تر می‌باشد.

 

ساختار تربیت بدنی در واحدهای استانی بسیار ضعیف است

در ادامه نماینده ورزش و سلامت دانشگاه علمی و کاربردی کشور گفت: ساختار تربیت بدنی در واحدهای استانی در دانشگاه‌های علمی کاربردی بسیار ضعیف است و سیاست ما این است که ساختارهای ورزش در واحدهای استانی خود را تقویت کند.

 

وی افزود: امروز هر استان به تناسب خود شورایی را برای این امر تشکیل داده‌ است. همچنین موظف کرده‌ایم که این شورا فعالیت‌های تربیت بدنی را به صورت هدفمند دنبال کند.

 

نماینده ورزش و سلامت دانشگاه علمی و کاربردی کشور بیان کرد: ما در بهمن ماه المپیاد دختران در هشت رشته و پسران در شش رشته را در شهر تبریز را داریم.

 

دانشگاه پیام نور جهت شرکت در مسابقات ملی باید پروسه‌ای طولانی را طی کند

نصیرزاده، نماینده دانشگاه پیام نور نیز در ادامه این نشست گفت: ما باید به سمت توانمند سازی هیئت‌های استانی برویم.

 

وی با اشاره به این نکته که هیئت‌ها تنها سمبلیک هستند و هیچ وزنی ندارند، تصریح کرد: امروز تیم‌های ورزش دانشجویی پیام نور برای این‌که به مسابقات ملی راه یابند باید پروسه‌ای طولانی طی را طی کنند که مشخص نیست این پروسه چه زمانی به تصویب رسیده است.

 

نصیر زاده در نقش آموزش در کسب اعتبارات تاکید کرد و ادامه داد: بسیاری از فدراسیون‌ها در سال 93 توانست از بخش آموزش، یک و نیم میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

 

وی ادامه داد: امسال در هفت رشته ورزشی مسابقه برگزار کردیم که با مشکلات بسیاری مواجه شدیم و هنوز موفق نشدیم پول افراد را به آنان بدهیم.

 

نماینده ورزش و سلامت دانشگاه پیام نور ضمن تاکید بر این مطلب که باید از پتانسیل و ظرفیت‌های استانی استفاده شود قرار نیست، خاطرنشان کرد: سرمایه همیشه پول نیست گاهی سرمایه می‌تواند نیروی انسانی و ساختارهای مطلوب باشد.

 

اعتراض یکی از هیئت‌های استانی به روند جلسه

در بخش پایانی حسین ذبیحی، نماینده ورزش و سلامت دانشگاه‌های استان مازندران از این که هیئت‌های استانی نتوانستند در این جلسه سخنرانی کنند و ظرفیت‌های خود را مطرح کنند گلایه کرد و گفت: متاسفانه امروز تنها افرادی که نتوانستند صحبت کنند هیئت‌های استانی بودند این در حالی است که چنین جلساتی برای شنیدن سخنان این هیئت‌ها برگزار شده است.

 

وی ادامه داد: این جلسه برای هیئت‌های استانی برگزار شد اعضای هیئت رئیسه که هر هفته با هم جلسه دارند امروز ظرفیت خوبی در این گردهمایی ایجاد شد که می‌شد از آنان بهره برد و حتی می‌توانستیم با مشارکت آنان مشکلات مربوط به فدراسیون را مرتفع کرد.

 

ذبیحی تاکید کرد: چنانچه قرار بود به سخنان هیئت‌ها گوش داده نشود پس چرا این نشست برگزار شد؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار